شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
باران عشـق»توصیه های خدای سبحان به پیامبر(ص)
توصیه خدای سبحان به پیامبر(ص)
اذیت و آزار کافران مکه بر وجود مقدس پیامبر اسلام(ص) زیاد بود به ویژه آنکه از جهت روانی که پیامبر(ص) سابقه امانتداری و راستگویی بین مردم مکه داشت اما اکنون که به مقام نبوت رسید کافران قریش و سایر قبایل او را به دروغ، سحر، فریب و... اتهام میزدند و این عذاب روحی و روانی بر پیامبر(ص) دردناکتر از عذاب و آزار جسمی بود. خدای بزرگ به رسولش میفرماید: بر آنچه کافران مکه میگویند صبر کن و قبل از طلوع و غروب خورشید خدا را تسبیح گوی و در لحظات شب و طرفهای روز نیز خدا را تسبیح گوی که مراد، اقامه نمازهای پنجگانه، صبح قبل از طلوع خورشید و ظهر به هنگام طرف اول نصف روز و نماز عصر قبل از غروب خورشید و نماز مغرب اولین لحظه شب و نماز عشا لحظه وسط شب و اقامه نماز شب لحظه نیمه شب است و با اقامه نماز، انسان با خدایش سخن میگوید و خود را در محضر خدا میبیند و خداوند اثر اقامه نمازها در اوقات عبادت را اینگونه میفرماید: باشد که تو از آن همه غم و غصه نجات یابی و خشنود شوی.
بهره دنیا و رسالت پیامبر(ص)
متاعهای دنیا از قصرها و زمینها و نقدینگیهای فراوان بیتردید بهرههای فراوانی میرساند و کافران قریش از این مظاهر دنیا بسیار برخوردار بودند و در مقابل چشمان پیامبر(ص) با تظاهر به تفاخر میپرداختند و خداوند در جلوه دادن تمعتات دنیوی کافران خطاب به رسولش فرمود چشمانت را به سوی آنچه که ما به گروههایی از کافران بهره دادهایم باز و خیره نکن که اینها زینت و شکوفه زندگی دنیاست تا ما آنها را به آن چیز بیازماییم چرا که بهرههای دنیوی تمام شدنی و پایان یافتنی است و انسان در پایان عمرش با حسرت از آنها جدا میشود و خداوند میفرماید: رزق و روزی پروردگارت بهتر و پایدار است. عزت و بینیازی که از سوی پروردگار باشد هرگز اضمحلال و پایانی ندارد پس تو ای رسول؛ خانوادهات را به نماز و بردباری بر نماز امر کن ما از تو درباره رزق و روزی دادن به خودت و خانوادهات پرسش نمیکنیم بلکه تو به رسالت و پارسایی خودت بپرداز و ما به تو و خانوادهات روزی میدهیم و عاقبت با عزت، برای پارسایی است.
بهانهگیری کافران در نشانهخواهی
کافران قریش به یکدیگر گفتند چرا پیامبر(ص) از جانب پروردگارش نشانهای نمیآورد؟! در حالی که این پرسش و ادعای کافران بیجهت بود زیرا پیامبر کتاب الهی قرآن را آورده بود که در آن دلایل روشن از کتابهای آسمانی پیشین بود و خداوند میفرماید آیا نیامد ایشان را دلایل روشن، آنچه در کتابهای نخستین بود اگر همانا آنها را به عذابی قبل از بعثت رسول(ص) هلاک میکردیم، میگفتند پروردگار ما چرا به سوی ما رسولی نفرستادی تا نشانههای تو را قبل از اینکه ذلیل شویم و رسوا گردیم پیروی کنیم؟
ای پیامبر به کافران بگو همه (مسلمانان و کافران) منتظرند پس انتظار بکشید و به زودی خواهید دانست چه کسانی از اصحاب طریق مستقیم هستند و چه کسانی هدایت یافتهاند؟ بیتردید روز قیامت در اختیار و قدرت خدای بزرگ است و کافران و مخالفان با اراده خدای بزرگ به جهنم میروند و آنچه که خدای بزرگ در دنیا از آخرت خبر داده بود برایشان ثابت خواهد شد.
ثواب خواندن سوره طه
سوره طه با یکصد و چهل آیه که در مکه بر وجود مقدس پیامبر(ص) نازل شد بنا به روایت ابیبن کعب از حضرت پیامبر(ص) هر کسی این سوره را بخواند حق تعالی ثواب مهاجر و انصار را در قیامت به او عطا میفرماید و اسحاق بن عمار از امام صادق(ع) روایت کردند که قرائت سوره طه را ترک نکنید چرا که خدای بزرگ هر کسی راکه این سوره را بخواند دوست میدارد و هر کس بر قرائت سوره طه مداومت کند حق تعالی در روز قیامت نامه اعمال او را به دست راست او عطا کند و چنان به او پاداش کرامت فرماید که با آن خشنود گردد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست