شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

املت قارچ


املت قارچ

ما ایرانی ها چندان عادت به خوردن قارچ نداریم، در میان حاضری ها، قارچ دست كمی از املت و نیمرو و نظایر آن ندارد.
● مواد لازم:
▪ قارچ خرد شده یك فنجان،
▪ تخم مرغ چهار عدد،
▪ كره چهار …

ما ایرانی ها چندان عادت به خوردن قارچ نداریم، در میان حاضری ها، قارچ دست كمی از املت و نیمرو و نظایر آن ندارد.

مواد لازم:

قارچ خرد شده یك فنجان،

تخم مرغ چهار عدد،

كره چهار قاشق سوپ خوری،

جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری،

نمك و فلفل به میزان دلخواه و استاندارد!

شیوه پخت:

قارچ ها را با كمی جعفری كمی سرخ كنید. تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و نمك و فلفل را به آن بیفزایید. تخم مرغ ها را در تابه و روغن داغ بریزید به گونه ای كه ته ظرف را بپوشاند. وقتی زیر آن سرخ شد قارچ ها را روی نصف آن بریزید و نصف دیگرش را برگردانید. همین كه خودش را گرفت در ظرف دیگری بگذارید و داغ داغ بر سر سفره ببرید.