پنجشنبه, ۱۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 30 May, 2024
مجله ویستا

ترخون


ترخون

ترخون یکی از گیاهانی است که اغلب برای طعم دادن به غذاهای مختلف استفاده می شود. اما آیا می دانستید علاوه بر آن افزودن این گیاه به مواد غذایی فواید دارویی نیز دارد؟ به گزارش «eatwell» خواص …

ترخون یکی از گیاهانی است که اغلب برای طعم دادن به غذاهای مختلف استفاده می شود. اما آیا می دانستید علاوه بر آن افزودن این گیاه به مواد غذایی فواید دارویی نیز دارد؟ به گزارش «eatwell» خواص و فواید این گیاه عبارت است از:

١) گیاهی اشتهاآور است.

٢) مصرف این گیاه درد معده را برطرف می کند.

٣) ریشه این گیاه که خاصیت مسکن دارد، به عنوان تسکین دهنده درد دندان به کار برده می شود. کمی ترخون خشک یا تازه بجوید و برای مدتی روی دندان موردنظر قرار دهید تا قسمت موردنظر بی حس شود.

۴) از سبزی ترخون برای رفع خستگی استفاده می شود.

٥) ترخون برای افراد مبتلا به فشار خون بالا،مفید است.

٦) ترخون به تولید صفرا که در هضم غذا موثر است کمک می کند و روند از بین بردن سموم بدن را سرعت می بخشد. ترخون برای سوءهاضمه مفید است برای این منظور مقداری از برگ های خشک این گیاه را با کمی سرکه سیب مخلوط کنید و بگذارید به مدت ٧ ساعت بماند . سپس از صافی بگذرانید و مایع صاف شده را در یک شیشه در بسته قرار دهید. قبل از هر وعده غذایی، یک قاشق غذاخوری از این مایع را مصرف کنید تا به رفع سوءهاضمه شما کمک کند.

٧) برای از بین بردن کرم های روده، مقدار کمی آب جوش روی ٢٨ گرم برگ ترخون بریزید و بگذارید به مدت ١٠ دقیقه خیس بخورد. سپس صاف کنید و هر روز صبح ٢ فنجان مصرف کنید و بقیه را در یخچال قرار دهید.

٨) ترخون خواب آور است، مصرف روزی حداقل یک فنجان چای ترخون آرام بخش است.