دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

سالمون با پنیر خامه ای


سالمون با پنیر خامه ای

با میکسر برقی پنیر خامه ای را بزنید تا نرم شود. سبزی معطر، سالمون، موسیر و شوید را اضافه کنید. به آن فلفل بزنید.

• مواد لازم:

۲۵۰ گرم پنیر خامه ای

۱ قاشق غذاخوری سبزی معطر، خرد شده

۵۰ گرم سالمون دودی، خرد شده

۱ قاشق غذاخوری موسیر تازه، خرد شده

۱ قاشق غذاخوری شوید تازه، خرد شده

نیم فنجان بادام خرد شده

کراکر یا نان رژیمی با طهم شوید یا سبزی معطر، برای سرو کردن

• دستور تهیه:

۱. با میکسر برقی پنیر خامه ای را بزنید تا نرم شود. سبزی معطر، سالمون، موسیر و شوید را اضافه کنید. به آن فلفل بزنید.

۲. کیسه پلاستیکی به پهنا ۳۰ سانتیمتر روی سطح صافی پهن کنید. مخلوط پنیر را با قاشق روی آن بریزید و پهن کنید. کیسه را لوله کنید تا مواد به شکل کنده دربیایند. کیسه پلاستیکی دیگری روی سطح صافی پهن کنید. روی آن بادام بپاشید و ۲ سانتیمتر حاشیه بگذارید. با دقت کیسه را از دور کنده باز کنید و کنده را روی بادام ها بگذارید. پلاستیک را لوله کنید تا دور کنده را بگیرد و کمی آن را فشار دهید تا محکم شود. دو سر آن را مهر و موم کنید و ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

۳. سپس از یخچال دربیاورید و کیسه را باز کنید. روی کنده شوید بپاشید و با کراکرها سرو کنید.