پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کرپ پرتقال


کرپ پرتقال

● مواد لازم برای تهیه کرپ:
▪ آرد: یک پیمانه
▪ شیر: یک و نیم پیمانه
▪ تخم مرغ: ۲عدد
▪ شکر: ۲قاشق غذاخوری
▪ روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک: نوک قاشق چای خوری

● مواد لازم برای سس:
▪ آب لیمو: …

مواد لازم برای تهیه کرپ:

آرد:

یک پیمانه

شیر:

یک و نیم پیمانه

تخم مرغ:

۲عدد

شکر:

۲قاشق غذاخوری

روغن مایع:

یک قاشق غذاخوری

نمک:

نوک قاشق چای خوری

مواد لازم برای سس:

آب لیمو:

۲ قاشق غذاخوری

آرد ذرت یک قاشق غذاخوری

شکر:

۲ قاشق غذاخوری

آب پرتقال:

سه چهارم پیمانه

پوست پرتقال:

یک قاشق مرباخوری

آب:

به میزان لازم

وانیل:

کمی

پنیر خامه ای:

۲۲۵ گرم

پودر قند:

به مقدار لازم

طرز تهیه:

آرد را در کاسه ای الک کنید. در کاسه دیگری، شیر، تخم مرغ، شکر، روغن مایع و نمک را با هم مخلوط و سپس به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود. مایه را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. ماهیتابه مناسب نچسب را کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ۲تا۴ قاشق غذاخوری مایه را در ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را به گونه ای بچرخانید تا کف آن کاملا با لایه نازک از مایه پوشانده شود. پس از ایجاد حباب روی کرپ و طلایی شدن قسمت پایین آن را برگردانید و تا کمی طلایی شدن بپزید.

کرپ آماده را روی کاغذ روغنی بچینید و پخت را ادامه دهید تا مایه تمام شود. برای تهیه سس، آب لیمو، آرد ذرت، آب و پوست پرتقال و شکر را با هم مخلوط کنید و در حالی که مرتب هم می زنید روی حرارت ملایم بپزید تا مواد به جوش بیاید و غلیظ شود در این مرحله وانیل را اضافه کنید و در صورت نیاز به رقیق شدن سس آب را نیز اضافه کنید. نصف سس را به پنیر خامه ای اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود. کرپ ها را با مواد سس پر کنید، تا بزنید و با باقی مانده سس و پودر قند تزئین و سرو کنید.