چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

آموزش شکلات (marzipan)


آموزش شکلات (marzipan)

● موار لازم :
▪ بادام پوست کنده ۱۰۰ گرم
▪ پودر شکر:۱۵۰ گرم
▪ نصف سفیده تخم مرغ
▪ گردوی ریز شده:۵۰ گرم
▪ گردوی درسته :۲۰ گرم
▪ کاکائو تخته ای ۲۰۰ گرم
▪ گلاب و عرق بهار نارنج به مقدار …

موار لازم :

بادام پوست کنده ۱۰۰ گرم

پودر شکر:

۱۵۰ گرم

نصف سفیده تخم مرغ

گردوی ریز شده:

۵۰ گرم

گردوی درسته :

۲۰ گرم

کاکائو تخته ای ۲۰۰ گرم

گلاب و عرق بهار نارنج به مقدار لازم

طرز تهیه :

گردو و بادام را چرخ کرده و با پودر شکر سفیده تخم مرغ و گلاب مخلوط میکنیم.خمیر به دست آمده را به قطر ۱ سانت باز میکنیم و به اشکال مختلف میبریم .کاکائو آب شده را روی آن میریزیم و با گردوی درسته تزئین میکنیم.

http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۷.aspx