پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
بیسكویت با قطعات شكلات
مواد لازم: مقدار
آرد سفید: ۲۲۵ گرم
بیكینگ پودر: دو قاشق چای خوری
نمك : یك چهارم قاشق چای خوری
كره یا مارگارین: ۱۰۰ گرم
شكر : ۱۰۰ گرم
رنده پوست یك عدد پرتقال
شكلات ساده خرد شده : ۷۵ گرم
تخم مرغ زده شده : یك عدد
آرد را در ظرف گودی همراه با بیكینگ پودر و نمك الك كنید. كره را كه از قبل در دمای اتاق قرار داده اید تا كمی نرم شود، به آن اضافه كرده، با دست مخلوط كنید تا مخلوط به صورت خرده های مغز نان درآید. شكر، پوست پرتقال و شكلات را اضافه كنید و خوب مخلوط نمایید. تخم مرغ را بیفزایید و مخلوط كنید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم كنید و هر یك را به صورت دایره ای روی یك قطعه كاغذ روغنی كه در سینی فر انداخته اید، قرار دهید. در میان دایره های خمیری فاصله كافی برای پف كردن بیسكویت در نظر بگیرید.
بیسكویت ها را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه پف كرده و طلایی شوند در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید. این بیسكویت ها را می توانید تا سه روز نگاه دارید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست