جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کوکوی مرغ


طرز تهیه کوکوی مرغ

با کوکوی مرغ هم یک وعده غذای سالم و خوشمزه را تجربه می کنید و هم می توانید با یک غذای شیک و مجلسی جدید مهمان هایتان را سورپرایز کنید. مرغ همیشه در مجالس ایرانی جایگاه خاصی داشته و دارد اما لازم نیست همیشه به یک روش سرو شود. کوکوی مرغ جایگزین خوبی است که هم ظاهر زیبا و هم طعم فوق العاده ای دارد. کوکوی مرغ در فر تهیه می شود و فقط کمی روغن برای تفت دادن سیب زمینی و هویج احتیاج دارد. بقیه مواد با مرغ پخته ریش ریش شده مخلوط می شوند و در قالب فر پخته می شوند. استفاده از پنیر پیتزا در کوکوی مرغ اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید. اما قطعاً پنیر موزورلا طعم خیلی خوبی به کوکوی شما می دهد.

مواد لازم

سینه مرغ پخته شده 450 گرم

هویج متوسط 1 عدد

سیب زمینی بزرگ 1 عدد

روغن سرخکردنی 2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه نگینی یا خلالی 1/4 پیمانه

نمک و فلفل به مقدار کافی

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

زعفران دم کرده 1/2 قاشق چایخوری

تخم مرغ 5 عدد

پنیر موزورلا 100 گرم (اختیاری)

طرز تهیه: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کف یک قالب فر مستطیلی را هم چرب کنید و کنار بگذارید.

مرغ پخته شده را به صورت تکه های کوچک ریش ریش کنید. سیب زمینی و هویج را با رنده درشت رنده کنید. روی سیب زمینی آب سرد بریزید و آن را زیر و رو کنید. سپس آب آن را کامل بگیرید تا نشاسته از سطح آن خارج شود و موقع تفت دادن تکه های سیب زمینی به هم نچسبند.

کف تابه ای کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس شعله را کم کنید و سیب زمینی رنده شده را داخل روغن بریزید. یکی دو دقیقه تفت بدهید، سپس هویج را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. هدف این نیست که سیب زمینی و هویج سرخ شوند بلکه فقط باید کمی از خامی آنها کاسته شود.

سیب زمینی و هویج را خارج کنید و با دستمال حوله ای روغن اضافی آنها را بگیرید. سپس آنها را به مرغ ریش ریش شده اضافه کنید. حال تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و به مواد اضافه کنید.

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مایه کوکو تهیه شده را داخل قالبی که چرب کردید بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید.

قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه قرار دهید تا کوکوی مرغ پخته و طلایی رنگ شود. آن را از فر خارج کنید در صورت تمایل پنیر رنده شده را روی آن بریزید و چند دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب و روی آن طلایی رنگ شود. می توانید برای این مرحله، شعله روی فر را روشن کنید. کوکوی مرغ را برش بزنید سرو کنید.

برای: 4 نفر

حاضر است در : 55 دقیقه

وعده: شام, نهار