یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
خورشت سیب سرخ
مواد اولیه
گوشت ماهیچه یا مغز ران:
۵۰۰ گرم
سیب سفید یا قرمز متوسط:
هفت عدد
پیاز سرخ شده:
سه تا چهار قاشق سوپخوری
روغن:
۱۰۰ گرم
آبلیمو:
نصف استکان
زعفران ساییده شده و نمک و فلفل و شکر:
به میزان لازم
رب گوجهفرنگی:
نصف قاشق سوپخوری
دستور پخت
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید.
دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد.
سیبهای پوست گرفته را داخل قابلمهای قرار داده و با شکر مورد دلخواه و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیبها نباید شکل خود را از دست بدهند.
سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد فقط تا میزانی که بپزد و له نشود.
خورش را در ظرف کشیده و سیبها را کنار آن قرار دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان مصر سازمان همکاری اسلامی دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
تهران شهرداری تهران یسنا سیل هواشناسی بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی سلامت تورم خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا مسکن دلار بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
تلویزیون صدا و سیما مسعود اسکویی مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا امیرعبداللهیان انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل کولر
کبد چرب فشار خون