یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

خورشت سیب سرخ


خورشت سیب سرخ

● مواد اولیه
▪ گوشت ماهیچه یا مغز ران: ۵۰۰ گرم
▪ سیب سفید یا قرمز متوسط: هفت عدد
▪ پیاز سرخ شده: سه تا چهار قاشق سوپخوری
▪ روغن: ۱۰۰ گرم
▪ آبلیمو: نصف استکان
▪ زعفران ساییده شده و نمک …

مواد اولیه

گوشت ماهیچه یا مغز ران:

۵۰۰ گرم

سیب سفید یا قرمز متوسط:

هفت عدد

پیاز سرخ شده:

سه تا چهار قاشق سوپخوری

روغن:

۱۰۰ گرم

آبلیمو:

نصف استکان

زعفران ساییده شده و نمک و فلفل و شکر:

به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی:

نصف قاشق سوپخوری

دستور پخت

گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید.

دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد.

سیب‌های پوست گرفته را داخل قابلمه‌ای قرار داده و با شکر مورد دلخواه و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیب‌ها نباید شکل خود را از دست بدهند.

سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد فقط تا میزانی که بپزد و له نشود.

خورش را در ظرف کشیده و سیب‌ها را کنار آن قرار دهید.