جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کنتاکی مرغ


● مواد لازم :
فیله مرغ= ۱ کیلوگرم
آرد= ۳۰۰ گرم
تخم مرغ= ۳عدد
آرد سوخاری= ۲۵۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم برای سرخ کردن
سبزیجات برای تزئین
● طرزتهیه:
فیله مرغ را شسته، نمک می پاشیم …

مواد لازم :

فیله مرغ= ۱ کیلوگرم

آرد= ۳۰۰ گرم

تخم مرغ= ۳عدد

آرد سوخاری= ۲۵۰ گرم

روغن مایع به میزان لازم برای سرخ کردن

سبزیجات برای تزئین

طرزتهیه:

فیله مرغ را شسته، نمک می پاشیم فیله ها را در آرد می غلطانیم سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم و در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان سرخ می کنیم.

علی