سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

لازانیا گیاهی


لازانیا گیاهی

● مواد لازم:
▪ خمیر لازانیا: ۲۵۰ گرم
▪ پیاز حلقه حلقه: ۲ عدد
▪ روغن زیتون: ۴/۱ فنجان
▪ کدو پاک شده و حلقه شده: ۴ عدد
▪ قارچ خرد شده: ۲۵۰ گرم
▪ سیر خرد شده: ۳ حبه
▪ پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
▪ نمک …

مواد لازم:

خمیر لازانیا:

۲۵۰ گرم

پیاز حلقه حلقه:

۲ عدد

روغن زیتون:

۴/۱ فنجان

کدو پاک شده و حلقه شده:

۴ عدد

قارچ خرد شده:

۲۵۰ گرم

سیر خرد شده:

۳ حبه

پنیر پیتزا:

۲۵۰ گرم

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

پودر آویشن:

۱ قاشق غذاخوری

آرد:

۲ قاشق غذاخوری

شیر:

۲ پیمانه

کره:

۶۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا سس سفید را آماده می کنیم به این ترتیب که آرد و کره را روی حرارت تفت می دهیم و سپس شیر را اضافه می کنیم هم می زنیم تا صاف و یک دست شود و مایه رقیقی بدست آید.

برای لازانیا بهتر است سس سفید رقیق باشد.

سپس به ترتیب مواد را آماده می کنیم: روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم و پیاز را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس کدو، قارچ و سیر را در آن می ریزیم و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بهم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. یک ظرف نسوز را کنار می گذاریم، از مایه سس سفید به اندازه ۲ قاشق غذاخوری کف ظرف ریخته و یک لایه از لازانیا روی آن قرار می دهیم و به ترتیب روی آن ۳/۱ مخلوط پنیر، ۳/۱ مخلوط سبزی و ۳/۱ از سس را که آماده کرده بودیم به صورت سه لایه روی ورقه های لازانیا می چینیم و به همین ترتیب از مواد می پوشانیم و روی آخرین لایه پنیر پیتزا می پاشیم. سینی را درون فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.