یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

ناهار دریایی با میگو پلو و سبزیجات


ناهار دریایی با میگو پلو و سبزیجات

در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.

در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.

مواد لازم:

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

پیاز قرمز خرد شده یک فنجان

سیر خرد شده ۵ حبه خرد شده

فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده یک عدد

پاپریکای دودی یک قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد

برنج ۴ فنجان

جعفری خرد شده سه چهارم فنجان

پوست لیموی رنده شده برای زمان سرو

نخود فرنگی پخته یک فنجان

سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

میگوی تمیز شده ۵۰۰ گرم

برنج قهوه ایی ۲ فنجان

نمک وفلفل به مقدار لازم

آب لیموی تازه ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

۱. یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.

۲. سیر و پیاز را ۲ تا ۳ دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.

۳. پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و ۳ دقیقه تفت دهید.

۴. دو سوم از جعفری خرد شده و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.

۵. میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.

۶. در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از ۳ دقیقه از روی اجاق بردارید.

۷. این غذا را با برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید. نوش جان.