شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
کیک : دلیل چسبنده بودن رویه کیک های خانگی چیست؟
یکی از مشکلات در پختن کیک های خانگی چسبنده بودن رویه کیک است که قیافه ظاهری کیک شما را نازیبا می کند. با ما همراه شوید و 4 دلیل اصلی چسبنده شدن رویه کیک تان را بدانید.
دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه، شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه.... سعی کردم بیشتر مشکلات و نکات مهم رو برای شما توی این مطلب توضیح بدم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه.
چسبنده بودن روی کیک
یکی از مشکلات در پختن کیک های خانگی چسبنده بودن رویه کیک است که قیافه ظاهری کیک شما را نازیبا می کند. با ما همراه شوید و 4 دلیل اصلی چسبنده شدن رویه کیک تان را بدانید.
1 - کیک داخل قالب خودش سرد نشده و خیلی زود خارج شده.
2 - وقتی کیک داغ بوده روی آن چیزی قرار گرفته ( مثلا بشقاب برای برگرداندن )
3 - مایعات شما خیلی رقیق بوده یا زیادی از مایعات استفاده کردید ( سعی کنید شیر با ترکیب خامه استفاده کنید)
4 - زمان پخت کم و حرارت فر زیاد بوده است.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : sooran.com
![](/imgs/no-img-200.png)
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت نماز جمعه محمدجواد ظریف انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهور انتخابات عزاداری ظریف
فضای مجازی گرمای هوا تهران هواشناسی سازمان هواشناسی زلزله پلیس وزارت بهداشت شهرداری تهران قتل پشه آئدس سلامت
برق مسکن قیمت دلار مایکروسافت واردات خودرو خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان بازار خودرو
کربلا امام حسین بازیگر تلویزیون سینما اوشین امام حسین (ع) سینمای ایران فیلم
هواپیما فناوری دانشگاه تهران فضا
اسرائیل جو بایدن دونالد ترامپ یمن رژیم صهیونیستی تل آویو آمریکا فلسطین غزه ترامپ روسیه جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات نقل و انتقالات لیگ برتر تراکتور باشگاه پرسپولیس علی علیپور لیگ برتر لیگ برتر ایران سپاهان مهدی طارمی
ویندوز مغز ناسا اینترنت سامسونگ عیسی زارع پور هوش مصنوعی سرعت اینترنت موبایل
رژیم غذایی ویتامین پوست چاقی کاهش وزن افسردگی