یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کوفته با سس گوجه فرنگی و پوره بادمجان


کوفته با سس  گوجه فرنگی و پوره بادمجان

● مواد لازم برای کوفته
▪ گوشت گوساله ۴۵۰ گرم
▪ پیاز دو عدد
▪ جعفری چند شاخه
▪ سیر چهارحبه
▪ آرد دو قاشق غذاخوری
▪ روغن به اندازه کافی برای سرخ کردن
▪ فلفل قرمز یک قاشق چایخوری …

مواد لازم برای کوفته

گوشت گوساله ۴۵۰ گرم

پیاز دو عدد

جعفری چند شاخه

سیر چهارحبه

آرد دو قاشق غذاخوری

روغن به اندازه کافی برای سرخ کردن

فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس

پیاز یک عدد

سیر پنج حبه

گوجه‌فرنگی پنج عدد

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری

شیر ۳۰۰ میلی‌لیتر

آرد ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزای رنده شده ۱۲۰ گرم

نمک و فلفل مقداری

طرز تهیه

پیاز و سیر را پوست کنده رنده کنید و با جعفری خرد شده و گوشت چرخ کرده مخلوط کنید . سپس نمک و فلفل را افزوده ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند خمیرحاصل را به صورت کوفته درآورده و درون آرد بغلتانید و برای مدتی درون یخچال بگذارید . کوفته‌ها را سرخ کنید تا به رنگ قهوه‌ای در بیاید سپس درون قابلمه‌ای بچینید و سس گوجه آماده شده و پوره بادمجان را به آن افزوده بگذارید ۱۵ – ۱۰ دقیقه بپزد تا جا بیفتد .

طرز تهیه سس :

پیاز و سیر را رنده کرده درون روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود گوجه‌ها را پوست کنده تخم‌های آن را بگیرید و سپس خوب ریز کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید تا گوجه‌ها نیز تفت بگیرند.نمک و فلفل و شکر و سرکه را افزوده خوب هم بزنید تا شکل سس به خود بگیرد . (۲۰-۱۵ دقیقه طول می‌کشد )

طرز تهیه پوره :

بادمجان‌ها را با پوست روی شعله بگیرید تا پخته و نرم شود و سپس پوسته‌ها را گرفته و آن را له کنید و کنار بگذارید . کره را درون ماهی‌تابه آب کنید ، سپس آرد را افزوده و کمی تفت دهید بعد شیر را آرام آرام به آرد تفت داده شده اضافه کنید و آنگاه پنیر پیتزای رنده را افزوده صبر کنید تا پنیر از هم باز شود . نمک و ادویه را به بادمجان‌ها زده و هم بزنید تا حالت خمیر شل پیدا کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید و صبرکنید کمی بجوشد