دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

نکاتی برای تهیه آب میوه طبیعی


نکاتی برای تهیه آب میوه طبیعی

برای تهیه آب میوه و سبزی تازه، مفید و خوش مزه لازم است به چند نکته که در مطلبی از سایت «CNN» برایتان می آوریم، توجه کنید.
▪ همیشه میوه و سبزی موردنظر را حتی اگر «ارگانیک»(تولید طبیعی) …

برای تهیه آب میوه و سبزی تازه، مفید و خوش مزه لازم است به چند نکته که در مطلبی از سایت «CNN» برایتان می آوریم، توجه کنید.

همیشه میوه و سبزی موردنظر را حتی اگر «ارگانیک»(تولید طبیعی) باشد خوب بشویید. تا خطر هرگونه باکتری موجود در آن رفع شود.

از ساقه و برگ سبزی که سرشار از ویتامین و ماده مغذی است استفاده کنید.

نیم ساعت پس از آماده کردن آب میوه و یا سبزی آن را مصرف کنید. زیرا آب میوه و یا سبزی با قرار گرفتن در معرض هوا به سرعت اکسیده می شود و طعم ترش پیدا می کند.

اگر تمایل به مصرف آب میوه و یا سبزی را پس از آماده کردن آن ندارید، در یک ظرف در بسته در یخچال قرار دهید و یا این که در ظرف هایی به مقدار لازم برای هر وعده فریز کنید و به محض باز شدن یخ آن، آب میوه را مصرف کنید.از پوست سفید قسمت داخل مرکبات که سرشار از bioflavonoidsمی باشد نیز برای تهیه آب میوه استفاده کنید.

برای حفظ رنگ طبیعی و کاهش اکسیده شدن ماده مغذی لازم از آب لیمو استفاده کنید.

اگر قصد کاهش وزن دارید به جای آب میوه، آب سبزی که کالری کمتری دارد استفاده کنید.

اگر معده حساسی دارید و یا از سندروم روده تحریک پذیر رنج می برید ۳ حجم آب میوه را با یک حجم آب مخلوط و میل کنید.