پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
کباب سبزیجات
مواد لازم برای تهیه حدود ۲۰ سیخ کباب
یک عدد کدوی خورشتی بزرگ ( ۲۵۰ گرم ) که خلالی شده باشد
سه عدد هویج ( ۳۰۰ گرم ) : رنده شده
یک چهارم کلم سفید ( ۲۰۰ گرم ) : خرد شده
یک عدد پیاز : نازک خلالی شده
۲ فنجان دانه سویای آب پز شده : ( ۵۰۰ گرم )
۴ تا ۶ عدد سیب زمینی پخته شده
۴ تا ۵ عدد فلفل سبز و قرمز : ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری گارام ماسالا
توضیح : گارام ماسالا یک ادویه هندی است که ترکیبی از هل، زیره،دارچین و فلفل سیاه می باشد و طعم تندی دارد.
یک قاشق سوپخوری زیره سبز
یک قاشق سوپخوری آرد ذرت (cornstarch)
یک قاشق سوپخوری آرد سفید ساده
نمک به مقدار لازم
مایع خمیر(batter)
شش قاشق سوپخوری آرد سفید
یک دوم ( ۱/۲ ) قاشق چایخوری زردچوبه
آب به مقدار لازم ( برای تهیه یک مایع خمیری مثل مایع خمیر کرپ یعنی به همون غلظت باید روون باشه مایعمون )
۲۰ عدد سیخ کباب چوبی بامبو
پودر سوخاری که می تواند با طعم سیر یا سبزیجات باشد
شیرسویا برای براق کردن روی کباب ها
طرز تهیه :
تمام مواد لازم برای تهیه مایه خمیر را در کاسه ای مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم ( آرد و زرد چوبه و آب ) .
سیب زمینی های پخته را پوست بکنید و طوری خرد کنید که نرم وله شود.
سویای پخته را هم نرم و له کنید .
آبی را که از رنده شدن هویچ ابجاد شده است از آن جدا کنید.
این نکته خیلی مهم است که آب سبزیجات را بگیرم وگرنه کباب ها ممکن است ترک بردارد و یا هنگام پخت متلاشی شود.
در یک قابلمه نچسب، کلم و کدوی خرد شده را بریزید. آن قدر بهم بزنید تا آب پس دهند.
اگر آبی پس نداد مقدار کمی نمک روی آنها بپاشبد تا اب خود رو پس دهد.
آب خارج شده از آنها را جدا کنید و دور بریزید.
دو قاشق غذاخوری اب به قابلمه اضافه کنید، پیاز و زردچوبه و گارام ماسالا و زیره سبز رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید و برای چند دقیقه روی حرارت تفت دهید.مقدار اب را متعادل کنید ( اگه احتیاج داشت اب اضافه کنید ) از روی حرارت بردارید و به مخلوط سیب زمینی و سویا اضافه کنید.
تمام مواد باقی مانده مثل ارد سفید و ارد ذرت و نمک را هم اضافه می کنید و خوب مخلوط میکنیم .
بهتر است که با دست ورز دهیم.
به اندازه یک توپ کوچیک از این مخلوط بر می دارید و با کف دست دور سیخ چوبی فرم بدهید.
با یک برس روی کباب ها را از مخلوط مایع خمیرمان آغشته می کنیم (می مالیم) بعد در پودر سوخاری می غلطانیم به طوریکه همه جای کباب پوشانده شود. بعد کباب ها را در سینی فر که چرب کرده اید بگذارید.
به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
بعد آنها رو برمیگردانیم و روی آنها را شیر سویا می مالیم.
دوباره برای ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
می توانیم به جای دو تا ۳۰ دقیقه ۴ بار به فاصله ۱۵ دقیقه یک بار این کار را انجام دهیم. کباب های ما آماده است از فر در می آوریم و سرو می کنیم .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست