دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

سوپ لبو زنجبیلی | طرز تهیه سوپ لبو زنجبیلی


مواد لازم سوپ لبو زنجبیلی

شیر نارگیل  500 میلی‎لیتر

قرص عصاره سبزیجات  5 عدد

چغندر قرمز بزرگ  3 عدد

سیر  3 حبه

پیاز سفید  1 عدد

روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری

زنجبیل  1 قاشق غذاخوری

نمک  ½ قاشق چای‎خوری

فلفل سیاه تازه آسیاب شده  ¼ قاشق چای‎خوری

جعفری  در صورت تمایل

چغندر پخته و نوراری خردشده در صورت تمایل برای سرو

نان تست شده  در صورت تمایل برای سرو


سوپ لبو زنجبیلی | طرز تهیه سوپ لبو زنجبیلی

طرز تهیه سوپ لبو زنجبیلی

    در یک ظرف روی حرارت متوسط روغن را گرم کنید. پیاز را خرد کرده، به مدت 5 دقیقه در روغن تفت دهید.
    زنجبیل و سیر رنده شده را نیز به تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه با پیازها تفت دهید.
    چغندرها را پوست گرفته و خرد کنید و قرص‎های عصاره سبزیجات را داخل 5 لیوان آب حل کرده و به مخلوط اضافه کنید.
    مخلوط را به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا در حدود 20 دقیقه حرارت ببینند تا چغندرها نرم شوند و بتوان به راحتی چنگال را داخل آن فرو کرد.
    سپس با کمک گوشت‎کوب برقی یا میکسر سوپ را به شکل پوره درآورید. در آخر شیر نارگیل و نمک و فلفل را به سوپ اضافه نمایید. بعد از 2 دقیقه سوپ آماده می‎شود.
    سوپ را با جعفری، چغندرهای پخته شده ژولین و نان تست تزیین و سرو نمایید.


سوپ لبو زنجبیلی | طرز تهیه سوپ لبو زنجبیلی

نکات تکمیلی در مورد سوپ لبو زنجبیلی

سوپ لبو زنجبیلی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
سوپ لبو زنجبیلی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ لبو زنجبیلی ، طرز تهیه سوپ لبو زنجبیلی