جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
روغن ماهی به سرطانیها كمك نمیكند
مطالعه و تحقیق بر روی بیش از ۷۰۰ هزار بیمار نشان میدهد با وجود اینكه روغن ماهی برای كاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی بسیار مفید است، اما كمكی به جلوگیری از سرطان نمیكند. البته این بدین معنا نیست كه اسیدهای چرب امگا ،۳ فایدهای برای سلامت انسان ندارند. این اسیدها كه در ماهیهای چربی مثل ماهی آزاد و ساردین وجود دارند باعث جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی، بهبود عملكرد قلب و رگهای خونی و كاهش میزان چربیهای خون (تری گلیسیرید) میشوند. محققان مصرف ماهی را به عنوان یكی از منابع پروتئین به جای گوشت قرمز بسیار توصیه میكنند زیرا ماهی دارای چربیهای اشباع شدهای است كه در گوشت قرمز موجود نیست. برخی نیز معتقدند ماهی باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده و پروستات میشود. با این حال مصرف ماهی ۲ بار در هفته توصیه میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر یسنا قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی شهاب حسینی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
کولر هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی