یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی پنیر و قارچ


کوکوی پنیر و قارچ

پنیر، سیر، نمک، فلفل و فلفل سبز را با هم مخلوط کنید.

مواد لازم:

پنیرگودا یا موزارلای رنده شده: یک سوم پیمانه

قارچ خرد شده: ۱۵عدد

فلفل سبز ریز خرد شده: ۴عدد

سیر له شده: ۴ حبه

آرد: یک سوم پیمانه

آردذرت: ۲قاشق غذاخوری

جوش شیرین: کمتر از نصف قاشق چای خوری

خرده نان: یک فنجان

نمک و فلفل: به اندازه کافی

روغن: به اندازه کافی

طرز تهیه:

پنیر، سیر، نمک، فلفل و فلفل سبز را با هم مخلوط کنید.

در کاسه دیگری آرد، آردذرت، جوش شیرین و روغن را با کمی آب مخلوط کنید تا غلظت آن مانند خامه شود.

انتهای قارچ را جدا کرده و با مواد پنیر آماده شده پر کنید و ابتدا در مایع آرد و سپس در خرده نان بغلتانید و سرخ کنید.

پس از سرخ شدن تمامی قارچ ها با سس دلخواه سرو کنید.