پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

پاستا با بادمجان و نعناع


پاستا با بادمجان و نعناع

روی تکه های بادمجان نمک بپاشید تا تلخی آن رفع شود. پس از ۱۵ دقیقه بادمجان ها را بشویید و خشک کنید.

مواد لازم:

* بادمجان پوست کنده و خرد شده - ۳۰۰ گرم

* نعناع تازه خرد شده - نصف پیمانه

* سیر رنده شده - ۲ حبه

* روغن زیتون و نمک - به اندازه کافی

* اسپاگتی آب پز شده - ۳۰۰ گرم

طرز تهیه:

* روی تکه های بادمجان نمک بپاشید تا تلخی آن رفع شود. پس از ۱۵ دقیقه بادمجان ها را بشویید و خشک کنید.

* بادمجان و سیر را در کمی روغن تفت دهید تا هر ۲ طرف بادمجان و سیر طلایی شود.

* نعناع و اسپاگتی را با بادمجان مخلوط کنید و پس از اینکه کاملاً گرم شد، سرو کنید.