چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
کلم برگ تفت داده شده با کشمش
مواد لازم:
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
کلم برگ قرمز نازک و به طول خرد شده: یک عدد
پیاز خرد شده: ۲عدد کوچک
نمک و فلفل: به میزان کافی
آب لیموی تازه: ۲قاشق غذاخوری
سرکه سیب: دو و نیم قاشق مرباخوری
کشمش: یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
روغن را در ماهیتابه حرارت دهید،کلم و پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵دقیقه تفت دهید.
نمک، فلفل، آب لیمو و سرکه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
بگذارید مواد به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه به آرامی بپزد؛ سپس آن را از روی حرارت بردارید؛ کشمش را به آن اضافه کنید و کنار غذای اصلی سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست