چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

کلم برگ تفت داده شده با کشمش


کلم برگ تفت داده شده با کشمش

● مواد لازم:
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
کلم برگ قرمز نازک و به طول خرد شده: یک عدد
پیاز خرد شده: ۲عدد کوچک
نمک و فلفل: به میزان کافی
آب لیموی تازه: ۲قاشق غذاخوری
سرکه سیب: دو و نیم قاشق …

مواد لازم:

روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری

کلم برگ قرمز نازک و به طول خرد شده: یک عدد

پیاز خرد شده: ۲عدد کوچک

نمک و فلفل: به میزان کافی

آب لیموی تازه: ۲قاشق غذاخوری

سرکه سیب: دو و نیم قاشق مرباخوری

کشمش: یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

روغن را در ماهیتابه حرارت دهید،کلم و پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵دقیقه تفت دهید.

نمک، فلفل، آب لیمو و سرکه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

بگذارید مواد به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه به آرامی بپزد؛ سپس آن را از روی حرارت بردارید؛ کشمش را به آن اضافه کنید و کنار غذای اصلی سرو کنید.