چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

پیش‌غذای تابستانی رنگین‌کمان


پیش‌غذای تابستانی رنگین‌کمان

● با مصرف این غذا...
حرارت درونی خود را کاهش دهید
از بروز ناراحتی‌های قلبی و عروقی پیشگیری کنید
به خون‌سازی اعضای خانواده به‌ویژه نوجوانان کمک کنید
از ابتلا به یبوست و کندی عملکرد …

با مصرف این غذا...

حرارت درونی خود را کاهش دهید

از بروز ناراحتی‌های قلبی و عروقی پیشگیری کنید

به خون‌سازی اعضای خانواده به‌ویژه نوجوانان کمک کنید

از ابتلا به یبوست و کندی عملکرد روده‌ها پیشگیری کنید

مواد لازم:

مارچوبه:

یک لیوان خردشده

لوبیاسبز:

یک لیوان خردشده

پرتقال یا نارنگی:

یک عدد متوسط

کلم قرمز:

یک لیوان

فلفل‌دلمه قرمز:

یک عدد متوسط

گوجه مینیاتوری:

یک لیوان

زنجبیل:

یک استکان خردشده یا رنده‌شده

دستور تهیه سالاد

برای تهیه این سالاد باید مارچوبه و لوبیاسبز را آب‌پز یا بخارپز کنید. پس از آنکه این ۲ سبزی آماده شدند، آنها را فورا درون یک کاسه آب سرد بیندازید تا تردی و طعم خود را حفظ کند. پس از آنکه آب مارچوبه و لوبیاسبز از بین رفت، آنها را درون ظرفی که برای سالاد در نظر گرفته‌اید، بریزید.سپس پرتقال را پوست کنده و فیله‌های آن را از درون پوست ظریفشان خارج کنید و آنها را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید و آن را به ظرف سالاد اضافه کنید. در این مرحله زنجبیل، فلفل و کلم خردشده را به سالاد اضافه کنید و آنها را کاملا هم بزنید تا رنگ‌های مختلف و متنوع با هم به‌خوبی ترکیب شوند. ترکیب این مواد با هم یک سالاد خوش آب و رنگ به‌وجود می‌آورد که می‌تواند به‌عنوان یک پیش‌غذای خوشمزه و سبک از آن استفاده کرد.

مواد لازم برای تهیه سس :

روغن کنجد:

نصف فنجان

لیمو‌ترش:

۲ عدد

آب‌پرتقال:

نصف لیوان

پودر آویشن:

یک قاشق غذا‌خوری

دستور تهیه سس

برای تهیه سس سالاد کافی است، روغن کنجد، لیموترش و آب‌پرتقال را با هم مخلوط کرده و آن را به‌خوبی هم بزنید. سپس پودر آویشن را به سس اضافه کنید و آن را هم بزنید. این سس یکی از ساده‌ترین سس‌های گیاهی و طبیعی است که می‌توانید در منزل تهیه کنید. دقت داشته باشید، می‌توانید به‌جای روغن کنجد از روغن زیتون نیز استفاده کنید.