شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
جانشین های گوشت
گروه گوشت و جانشین های آن شامل گوشت گاو، مرغ، ماهی، پنیر و تخم مرغ می باشد.گوشت و جانشین های آن در ساخت عضلات و بافت های بدن موثر است و منبع انرژی، ویتامین و مواد معدنی نیز می باشند.بهترین روش استفاده از گوشت و جانشین های آن به این صورت است: قسمت هایی از گوشت را باید انتخاب کرد که مقدار کمی چربی داشته باشد و ضمن این که چربی های اضافه را باید از گوشت جدا کرد.باید توجه داشت که پوست مرغ یا ماکیان قبل از پخت جدا و فرآورده های گوشتی کمتر به صورت سرخ شده استفاده شود.یک سهم از گروه گوشت چه میزان است:۲ تا ۳ تکه پخته شده گوشت مرغ یا ماهی معادل است با یک عدد تخم مرغ، ۲ قاشق کره بادام زمینی و ۱۲۰ گرم سویا.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست