دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا
جانشین های گوشت
![جانشین های گوشت](/web/imgs/16/22/67bbw1.jpeg)
گروه گوشت و جانشین های آن شامل گوشت گاو، مرغ، ماهی، پنیر و تخم مرغ می باشد.گوشت و جانشین های آن در ساخت عضلات و بافت های بدن موثر است و منبع انرژی، ویتامین و مواد معدنی نیز می باشند.بهترین روش استفاده از گوشت و جانشین های آن به این صورت است: قسمت هایی از گوشت را باید انتخاب کرد که مقدار کمی چربی داشته باشد و ضمن این که چربی های اضافه را باید از گوشت جدا کرد.باید توجه داشت که پوست مرغ یا ماکیان قبل از پخت جدا و فرآورده های گوشتی کمتر به صورت سرخ شده استفاده شود.یک سهم از گروه گوشت چه میزان است:۲ تا ۳ تکه پخته شده گوشت مرغ یا ماهی معادل است با یک عدد تخم مرغ، ۲ قاشق کره بادام زمینی و ۱۲۰ گرم سویا.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان دولت سیزدهم دولت چهاردهم مجلس شورای اسلامی دولت رهبر انقلاب محمدجواد ظریف مجلس رئیس جمهور انتخابات
قتل تهران هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران اربعین تب دنگی پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت گرمای هوا پلیس
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو واردات خودرو بازار خودرو مالیات حقوق بازنشستگان چین قیمت طلا برق ایران خودرو سایپا
عاشورا سینمای ایران مهاجرت سعید راد تلویزیون فضای مجازی کربلا دفاع مقدس رسانه ملی محرم سینما موسیقی
دانشگاه دانش بنیان فناوری حوزه علمیه دانشگاه تهران شیر دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی
جو بایدن رژیم صهیونیستی کامالا هریس یمن دونالد ترامپ اسرائیل فلسطین روسیه غزه ترامپ جنگ غزه تل آویو
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس باشگاه استقلال المپیک تراکتور
همستر کامبت ایلان ماسک مایکروسافت فیلترینگ گوگل ویندوز سامسونگ تلفن همراه
تغذیه خواب رژیم غذایی دیابت مغز استرس ویتامین افسردگی چای