یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
ضد آفتاب های خوراکی را بشناسید
متخصصان متوجه شدند که خوردن خوراکی های تهیه شده از گوجه فرنگی برای حفاظت از پوست در برابر آفتاب سوختگی و نیز پیشگیری از پیری پوست ناشی از تماس با نور خورشید، مفید است.
فلاوانوئید، نور ماورای بنفش را به خود جذب می کند و التهاب را کاهش می دهد. در صورت مصرف روزی تنها ۵۶ گرم شکلات تلخ خطر بروز سرطان کاهش پیدا می کند.
شکلات تلخ اولین ضد آفتاب خوراکی :
از آن جا که شکلات تلخ نوعی آنتی اکسیدان قوی و غنی از فلاوانوئید است، از پوست در برابر آفتاب سوختگی و سرطان محافظت می کند. فلاوانوئید، نور ماورای بنفش را به خود جذب می کند و التهاب را کاهش می دهد. در صورت مصرف روزی تنها ۵۶ گرم شکلات تلخ خطر بروز سرطان کاهش پیدا می کند.
سبزی های برگ سبز دومین ضد آفتاب خوراکی :
این نوع سبزی ها حاوی کاروتنوئید و آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین است که از پوست در برابر آسیب نور خورشید و بیماری های پوستی محافظت می کند. مصرف اسفناج، کلم پیچ و برگ چغندر خطر سرطان را ۵۰درصد کاهش می دهد. کلم بروکلی نیز مفید است و برای به دست آوردن اثر مثبت آن کافی است روزی نصف پیمانه مصرف کنید.
ماهی سومین ضد آفتاب خوراکی :
ماهی ماکرو، سالمون، ساردین، قزل آلا و شاه ماهی غنی از اسید چرب امگا۳ است که خطر بروز ملانوما کشنده ترین نوع سرطان پوست را کاهش می دهد. خوردن هفته ای ۲ وعده ماهی برای محافظت از پوست کافی است. مکمل های روغن ماهی نیز در کاهش آفتاب سوختگی موثر است.
سبزیجات نارنجی چهارمین ضد آفتاب خوراکی :
هویج و کدو حلوایی حاوی بتاکاروتن است که به طور موثر کاهش دهنده آفتاب سوختگی است. هر چه گیاه رنگی تر باشد، قدرت محافظتی آن در برابر اشعه ماورای بنفش بیشتر است و آثار پیری و سرطان پوست را نیز کاهش می دهد. البته پس از مصرف ویتامین D، از ضدآفتاب استفاده کنید.
گوجه فرنگی پنجمین ضد آفتاب خوراکی :
متخصصان انگلیسی در یک مطالعه جدید دریافته اند که گوجه فرنگی می تواند پوست را جوان نگه دارد و از این بافت حیاتی در برابر آفتاب سوختگی محافظت کند.
متخصصان متوجه شدند که خوردن خوراکی های تهیه شده از گوجه فرنگی برای حفاظت از پوست در برابر آفتاب سوختگی و نیز پیشگیری از پیری پوست ناشی از تماس با نور خورشید، مفید است.
گوجه حاوی ترکیبی به نام لیکوپن است که با پیری مقابله می کند. لیکوپن از رنگدانه های طبیعی موجود در گوجه است که در فرآیندهای مختلف طبخ و تهیه سس کچاپ و رب و آب گوجه فرنگی، مقدار آن نه تنها از بین نمی رود بلکه افزایش پیدا می کند.
البته توجه داشته باشید که مصرف گوجه فرنگی برای دارندگان گروه های خونی A و B مضر بوده و این افراد می توانند به جای گوجه فرنگی از مصرف هندوانه و گریپ فروت که هر دو منبع سرشار لیکوپن هستند بهره ببرند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار گاز بانک مرکزی بازار خودرو نمایشگاه نفت مالیات مسکن
نمایشگاه کتاب رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری تئاتر کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
رشد جهان ایلان ماسک شفق قطبی طوفان خورشیدی اپل ناسا گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
استرس مغز چاقی فشار خون بارداری زایمان آسم سرماخوردگی