جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
چای هل
هل، گیاهی است با ساقههای زیرزمینی و شاخههای پربرگی که از ساقه منشعب شده است. این گیاه که اغلب در گواتمالا و هند رشد میکند، گلهای سفیدی دارد که ۸ تا ۹ ماه از سال روی درخت باقی میماند. دانههای این گیاه به صورت دستههای ۱۵ تا ۲۰ تایی در کپسولهایی قرار گرفتهاند که در دو رنگ سفید و سبز مشاهده میشوند. دانههای هل حاوی ترکیبات مفیدی است که دمکرده آن خواص بیشتری از دانه را به بدن انسان میرساند. چای هل بهتر است همراه با چای سیاه تهیه شود به این ترتیب که افزودن سه دانه هل به ازای سه قاشق چایخوری چای سیاه کفایت میکند. چای هل برای درمان ناراحتیهای گوارشی، درد معده و نفخ شکم مفید است. حالت تهوع و استفراغ را کاهش داده و به عنوان داروی گیاهی خلطآور در درمان بسیاری از بیماریهای ریه مفید است. افزودن هل به چای باعث میشود از افرادی که روزانه بیش از اندازه مواد غذایی حاوی کافئین استفاده میکنند و در معرض مسمومیت با آن قرار دارند، محافظت و مانع از آسیب بدن شود. مصرف چای هل در دوران عادت ماهیانه باعث تسکین ناراحتیهای روحی ناشی از تغییرات هورمونی میشود. به تازگی تحقیقات نشان داده است ترکیبات موجود در چای هل نقش مهمی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ دارد و از سلولهای رودهای محافظت میکند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست