یکشنبه, ۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 26 May, 2024
طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی- غذای معروف مراکش |ایران کوک
- میوه به ۴ عدد متوسط
- پیاز 2 عدد متوسط
- ساقه کرفس خرد شده 1 عدد
- سیر ریز خرد شده 4 حبه
- روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری
- گوشت خورشتی 600 گرم
- گوجه خرد شده 400 گرم
- نخود 500 گرم
- ادویه راس الحانوت 2 قاشق چایخوری
- پودر زیره 1 قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده مقداری
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
طاجین گوشت و به مراکشی
طاجین(Tagine) نوعی غذای محبوب در کشورهای شمال آفریقا، بویژه مراکش است که با گوشت و مواد دیگر تهیه می شود. کلمه طاجین که از واژه تابه در زبان فارسی مشتق شده نام ظرف و غذای مخصوص این ظرف است که درکشورهای شمال افریقا بخصوص مراکش(مغرب) و تونس استفاده زیادی دارد. این نوع غذا باید با حرارت کم و به مدت طولانی پخته شود.
طرز تهیه: نخودها را از قبل با مقداری آب بپزید، برای راحتی کار می توانید از کنسرو نخود نیز استفاده کنید. سپس 4 عدد به را بشویید و به قطعات دلخواه خرد کنید. بدلخواه می توانید پوست به را نیز بگیرید. پیازها را ریز خرد کنید. روغن را در ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن کمی داغ شد به های خرد شده را اضافه کنید و حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شوند. اگر لازم است کمی دیگر روغن اضافه کنید. سپس پیازهای خرد شده، کرفس و سیر را اضافه کنید و به مدت 2- 3 دقیقه دیگر تفت دهید. محتویات ماهیتابه را با کفگیر یا قاشق سوراخدار بردارید تا روغن اضافی اش خارج شود و آنها را داخل یک قابلمه بریزید.
اگر لازم است مجددا کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گوشت خورشتی را اضافه کنید. گوشت را حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید تا کمی برشته شود. سپس گوشت خورشتی را نیز به قابلمه اضافه کنید. گوجه های خرد شده و نخود پخته را نیز داخل قابلمه بریزید. ادویه راس الحانوت، پودر زیره و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.به میزان دلخواه غذا را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید خغذا به مدت 4 الی 6 ساعت به آرامی بپزد.سپس این غذای خوش عطر و خوشمزه مراکشی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با نان یا برنج نوش جان کنید.
نکته: ادویه راس الحانوت یکی از محبوب ترین ادویه های شمال آفریقا و مراکش است که بویژه در غذاهای گوشتی استفاده می شود. می توانید این ادویه خوش عطر را براحتی در منزل تهیه کنید:طرز تهیه ادویه راس الحانوت مراکشی
هرچقدر زمان پخت این خورش طولانی تر باشد و با حرارت کمتری بپزد بهتر جا می افتد. حتی می توانید از دیگ سفالی برای این غذا استفاده کنید تا طعمی بهتر و اصیل تر داشته باشید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 330 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : خوراک, غذاهای بین المللی
- مواد لازم : ادویه, به, پودر زیره, پیاز, روغن, سیر, کرفس, گوشت, نخود
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران سید ابراهیم رئیسی شهدای خدمت رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رهبر انقلاب حسین امیرعبداللهیان ابراهیم رئیسی شهادت
هواشناسی سازمان هواشناسی وزارت بهداشت تهران سلامت مشهد قتل شهرداری تهران پلیس آتش سوزی سیل آموزش و پرورش
قیمت دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت دلار خودرو قیمت طلا یارانه حقوق بازنشستگان بازار خودرو تورم ایران خودرو دلار
جشنواره فیلم کن جشنواره کن سینما تلویزیون نیلوفر امرایی سینمای ایران اصغر فرهادی کتاب دفاع مقدس سینمای جهان سریال پایتخت
وزارت علوم
اسرائیل فلسطین غزه رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه آمریکا حماس اوکراین چین لبنان اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال جواد نکونام استقلال خوزستان لیگ برتر نساجی تیم ملی والیبال ایران باشگاه پرسپولیس والیبال بارسلونا بازی
ایلان ماسک سامسونگ موبایل اپل گوگل اینترنت مایکروسافت کهکشان ناسا فضا
استرس دیابت قلب آلزایمر زوال عقل بارداری خواب ویتامین کاهش وزن