پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

سالاد گرم کالباس و لوبیا


سالاد گرم کالباس و لوبیا

● مواد لازم
▪ دو عدد گوجه فرنگی
▪ سه قاشق مرباخوری سرکه
▪ دو قاشق مرباخوری عسل
▪ ۲۰۰ گرم کالباس گوشت
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ ۳۰۰ گرم لوبیا سبز تازه
▪ نصف فنجان پنیر پارمسان
● …

مواد لازم

دو عدد گوجه فرنگی

سه قاشق مرباخوری سرکه

دو قاشق مرباخوری عسل

۲۰۰ گرم کالباس گوشت

سه قاشق مرباخوری روغن زیتون

۳۰۰ گرم لوبیا سبز تازه

نصف فنجان پنیر پارمسان

طرز تهیه

گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و آنها را به گونه ای فشار دهید که دانه ها و آب آن خارج شود. در یک کاسه کوچک عسل و سرکه را مخلوط کنید. ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و کالباس خرد شده را در آن تفت دهید.

لوبیا سبز را در آب بپزید سپس با بقیه روغن مخلوط عسل و سرکه را حرارت دهید. مواد را درون ظرف مناسبی ریخته و پنیر را روی آن خرد کنید. سپس مخلوط عسل و سرکه را به عنوان سس روی سالاد بریزید و سالاد را گرم میل کنید.

[ماهرخ جواهری]