یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
راه طولانی رسیدن به شماره یك دروازه
آگوست ،۲۰۰۴ كلینزمن قبل از اولین بازی ملی خود به عنوان مربی تیم ملی در اتریش، اولیوركان را از كاپیتانی تیم عزل كرده و میشائیل بالاك را به عنوان جانشین وی معرفی كرد. پست دروازه بانی را هم رسماً این گونه اعلام كرد: اولیور كان شماره یك است، ینس لمان شماره دو و تیمو هیلده برانت در حال حاضر شماره سه. ینس جانشین و مدعی كسب عنوان شماره یك دروازه است و اولیور باید از مكان خود دفاع كند.
▪اكتبر ۲۰۰۴: لمان به دنبال شماره یك می باشد و می گوید: «می خواهم در جام جهانی ۲۰۰۶ بازی كنم و حتی در چند بازی قبل از آن.» در برابر ایران لمان درون دروازه می ایستد و كان در مونیخ می ماند. كلینزمن با سپ مایر، مربی دروازه بان های تیم ملی كه علیه لمان موضع گرفته بود قطع همكاری كرده و آندریاس كوپله را به جمع مربیان اضافه كرد.
▪نوامبر ۲۰۰۴: در مونیخ برخورد و جنگ شدیدی بین كلینزمن و كادر رهبری باشگاه بایرن مونیخ بر سر دروازه بانی درمی گیرد.
▪دسامبر ۲۰۰۴: در این میان لمان جای ثابت خود را در دروازه آرسنال از دست می دهد.
▪فوریه ۲۰۰۵: در بحبوحه اختلاف دائمی دروازه بانی، كلینزمن دوباره از اولیوركان و ینس لمان به صورت چرخشی استفاده می كند. پنج دیدار باقی مانده تا جام كنفدراسیون ها بین آن دو تقسیم می شود.
▪می ۲۰۰۵: دیدار افتتاحیه در آلیا نتس آره نا برای لمان سرشار از حمله است. تماشاگران مونیخی او را هو می كنند و برایش سوت می زنند.
▪ژوئن ۲۰۰۵: در جام كنفدراسیون ها باز هم پست ها عوض می شود و حالا كلینزمن فكر دیگری كرده و در مقابل آرژانتین از شماره سه، تیمو هیلده برانت استفاده می كند.
▪آگوست ۲۰۰۵: كلینزمن دو خروس جنگی، كان و لمان را از هم جدا می كند، تا پایان سال هیچ كدام از آنها با هم در اردوی تیم ظاهر نمی شوند. كلینزمن می گوید: «اگر اتفاق فوق العاده ای پیش نیاید، توانایی اولیوركان دچار ركود طولانی نشود و مصدومیتی برایش به وجود نیاید، آن وقت بیشترین شانس را برای بازی خواهد داشت.» لمان نیز در پاسخ اظهار داشت: «گمان نمی كنم این را كلینزمن گفته باشد.»
▪نوامبر ۲۰۰۵: بازی چرخشی ادامه دارد. پس از اینكه كان در ماه اكتبر در مقابل چین از دروازه آلمان دفاع كرد، لمان هم در مقابل فرانسه درون دروازه ایستاد. لمان با احتساب ادامه سیستم چرخشی به فكر كناره گیری از تیم افتاد: «برای من بسیار بسیار سخت خواهد بود كه دوباره روی نیمكت بنشینم.»
▪فوریه ۲۰۰۶: در دو مسابقه دوستانه آخر پیش از اعلام اسامی نهایی تیم ملی باز هم كلینزمن بر روی سیستم چرخشی تأكید كرد. دروازه بان ها بازی های مقابل ایتالیا و آمریكا را بین خود تقسیم كردند.
▪مارس ۲۰۰۶: لمان در شكست ۱ بر ۴ مقابل ایتالیا به جای كان مصدوم بازی كرد. سه هفته بعد گلر مونیخی ها در پیروزی ۴ بر ۱ بر آمریكا برای تیمش به میدان رفت.
▪آوریل ۲۰۰۶: نمایش كان در بوندس لیگا چندان جالب نیست و وی با آزردگی خاطر دوباره باید كنار برود، اما ینس لمان در لیگ قهرمانان اروپا بدون اشتباه ظاهر می شود.دعوای دروازه بانی به اوج خود می رسد. بایرن مونیخ و بكن بائر تقاضای تصمیم گیری نهایی از سوی مربی تیم ملی را دارند. كلینزمن در ۷ آوریل در مونیخ با كادر مربیان تیم ملی در این مورد به مشورت می پردازد و در نهایت در یك گفت وگوی رو در رو به اولیوركان اطلاع می دهد كه در جام جهانی ،۲۰۰۶ ینس لمان درون دروازه تیم ملی آلمان می ایستد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست