جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

ساندی شكلاتی


● مواد لازم :
▪ بستنی شكلاتی : دو و یك دوم پیمانه
▪ كمپوت گیلاس بدون هسته : ۴۰۰گرم
▪ آرد ذرت : دو سوم پیمانه
▪ شكر: ۱ قاشق سوپخوری
▪ كیك شكلاتی : ۱۱۵گرم
▪ گیلاس تازه : ۸عدد
● طرز تهیه :
۱) …

مواد لازم :

بستنی شكلاتی :

دو و یك دوم پیمانه

كمپوت گیلاس بدون هسته :

۴۰۰گرم

آرد ذرت :

دو سوم پیمانه

شكر:

۱ قاشق سوپخوری

كیك شكلاتی :

۱۱۵گرم

گیلاس تازه :

۸عدد

طرز تهیه :

۱) كمپوت را آبكش كرده ، آرد ذرت را در ۲قاشق سوپخوری آب كمپوت حل كنید.

۲) بقیه آب كمپوت را در ماهی تابه ریخته تاجوش آید. مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه كرده و اندكی بجوشانید تا شربت غلیظ شود.

۳) گیلاسها را اضافه كرده و سپس داخل سینی فلزی بریزید.

۴) گیلاسها را همراه با شربت ته لیوان بریزید،سپس به ترتیب از بستنی ، كیك شكلاتی ، خامه ومخلوط گیلاس بریزید تا لیوانها پر شود.

۵) در آخر با یك تكه كیك شكلاتی ، دو توپ بستنی ، خامه و گیلاس تازه دسر را تزیین كنید.