شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

سالاد نخود و تن ماهی


سالاد نخود و تن ماهی

برای تهیه سس تمامی مواد را در همزن مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و سرو کنید.

مواد لازم:

نخود آب پز شده: یک پیمانه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای: یک عدد

کاهو: به اندازه کافی

پیازچه: ۳ عدد

جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

تن ماهی یا مرغ آب پز و ریش ریش شده: ۲۲۵ گرم

مواد لازم برای تهیه سس:

عسل: ۲ قاشق غذاخوری

سرکه سیب: ۴ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: کمی

طرز تهیه سالاد:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، نخودها را روی آن پخش کنید، با روغن و کمی نمک آغشته کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی و خشک شود. در این ۱۵ دقیقه چند بار مواد را هم بزنید.

کاهو را به تکه های کوچک برش بزنید. فلفل دلمه ای و پیازچه را ریز برش بزنید و به کاهو اضافه کنید.

تن ماهی یا مرغ ریش ریش شده و جعفری را نیز به مواد اضافه کنید.

برای تهیه سس تمامی مواد را در همزن مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و سرو کنید.