سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

ژله ریحون


ژله ریحون

ریحان را بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید و رویش را بکشید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آن را صاف کنید و تفاله ریحان را دور بریزید.

مواد لازم:

۴ فنجان آب

۲ فنجان ریحان تازه، ساطوری شده

۱ بسته ژلاتین میوه ای (پکتین)

۳ قطره رنگ غذای سبز (اختیاری)

۵ فنجان شکر

دستور تهیه:

۱. در قابلمه بزرگی، آب و ریحان را بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید و رویش را بکشید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آن را صاف کنید و تفاله ریحان را دور بریزید. محلول را دوباره در قابلمه بریزید و ژلاتین و رنگ غذا را به آن اضافه کرده و هم بزنید. روی حرارت بالا بجوشانید. سپس شکر را داخلش ریخته و یک دقیقه دیگر بگذارید بجوشد. دائماً باید آن را هم بزنید.

۲. سپس از روی حرارت بردارید و کف آن را جدا کنید.

۳. به آرامی با ملاقه محلول داغ را داخل شیشه های داغ بریزید و سر آنها را خالی بگذارید. حباب های هوا را از بین ببرید. لبه های شیشه ها را تمیز کنید و درپوش آنها را بگذارید. حدود ۱۵ دقیقه در کنسروساز آب جوش بگذارید بماند.