یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه کیک فنجانی شکلاتی با تزیین گاناش
کیک فنجانی یا کاپ کیک نوعی کیک کوچک است که برای یک نفر آماده میشود. ترکیبات کیک فنجانی ساده مانند دیگر کیکها شکر، کره، آرد و تخم مرغ است. کیک فنجانی را با طعمهای مختلفی مانند کیک فنجانی شکلاتی، کیک فنجانی میوهای، کیک فنجانی نسکافهای و ... تهیه میکنند که همگی بسیار خوشمزه و دلچسب هستند. معمولا برای تزیین کیک فنجانی از خامه فرمگرفته، میوه یا گاناش استفاده میشود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه کیک فنجانی شکلاتی با تزیین گاناش شکلاتی را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک فنجانی شکلاتی: تخم مرغ 3 عدد شکر 150 گرم وانیل 1/4 ق چایخوری آب جوش 1 ق غذاخوری روغن مایع 150 گرم پودرکاکائو 3قاشق غذاخوری آرد 250 گرم بیکینگ پودر 2 ق مرباخوری شیر نصف پیمانه
طرز تهیه کیک فنجانی شکلاتی:
- برای تهیه کیک فنجانی شکلاتی ابتدا طبق معمول فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و بعد دست به کار شوید.
- سفیده را از زرده جدا کنید.
- سفیدهها را آنقدر بزنید تافرم بگیرد و اگر ظرف را برگرداندید، از ظرف بیرون نریزد.
- زرده ها را هم با شکر، وانیل و آب جوش آنقدر مخلوط کنید تا کرمرنگ شود. آب جوش را به این دلیل اضافه میکنیم که کیک نرمتر شود.
- حالا پودرکاکائو و روغن را باهم مخلوط کنید. از آنجا که کاکائو روغن دارد، به راحتی با روغن مخلوط میشود و نیازی به گرمکردن روغن نیست.
- حالا مخلوط پودر کاکائو و روغن را به زرده اضافه کرده و با همزن بزنید.
- شیر را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- حالا نوبت آرد و بیکینگپودر است؛ آنها را به مواد قبلی اضافه کنید.
- در پایان، سفیده زدهشده را به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی بههم بزنید تا پف آن نخوابد.
- مواد را در کاغذهای کپسولی مخصوص کاپ کیک ریخته و داخل فر قرار دهید.
- حدود نیم ساعت بعد، کیک فنجانی شکلاتی شما آماده است.
- برای اینکه بفهمید کاپ کیک پخته شده یانه، یک چنگال یا خلال دندان را داخل یکی از کاپ کیکها فرو کنید؛ اگر چیزی به نوک چنگال یا خلال دندان نچسبید، کیک پخته است.
حالا سراغ تزیین کیک فنجانی شکلاتی میرویم:
برای تزیین کیک فنجانی شکلاتی میتوانید از خامه فرمگرفته یا گاناش شکلاتی استفاده کنید. گاناش یا Ganache از خامه و شکلات تشکیل شده و به عبارتی همان خامه شکلاتی ساده است. بسته به نسبت شکلات استفادهشده در گاناش، غلظت آن متفاوت خواهد بود. زمانیکه میزان شکلات دوبرابر میزان خامه باشد، گاناش بسیار غلیظ و سفت بوده و قابلیت استفاده به عنوان فیلینگ و کاور روی کیک را خواهد داشت و زمانیکه میزان شکلات یکدوم میزان خامه باشد، از گاناش به عنوان سس استفاده میشود. در واقع گاناش دستور مشخصی ندارد و یک نسبت بین شکلات و خامهمیباشد.شکلات مصرفی برای تهیه گاناش میتواند طعمهای مختلف و درصدهای متفاوت داشته باشد؛ شکلات معمولی، شکلات شیری و یا شکلات تلخ با درصدهای متفاوت میتوانند برای تهیه گاناش استفاده شوند. شما میتوانید از شکلات سفید نیز برای تهیه گاناش سفیدرنگ و برای تزیین کیکها استفاده کنید. توجه کنید که برای تهیه گاناش از شکر استفاده نمیشود، بنابراین شیرینی شکلات تنها عامل شیرینکننده گاناش خواهد بود.
طرز تهیه گاناش شکلاتی:- برای تهیه گاناش شکلاتی، ابتدا 200 گرم شکلات را خرد کنید.
- 200 گرم خامه را داخل ظرف پیرکسی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گوشههای آن حباب دیده شود. دقت کنید که خامه نباید بجوشد.
- شکلاتهای خردشده را داخل خامه بریزید.
- با همزن دستی، شکلاتها را داخل خامه فرو کنید اما هم نزنید.
- حدود 5 دقیقه صبر کنید یا به اصطلاح استراحت دهید و بعد با همزن دستی، خامه و شکلات را مخلوط کنید.
- مواد را به قدری مخلوط کنید تا فرمی یکدست و براق حاصل شود.
- حالا مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود. میتوانید گاناش را داخل یخچال هم قرار دهید اما باید مرتب آن را هم بزنید.
- گاناش در مرحله اول که هنوز حالت روان دارد، می تواند برای پوشاندن سطح کیک استفاده شود و یا اینکه بعد از سردشدن و غلیظتر شدن از آن برای شکوفهزدن روی کیک با کمک قیف و ماسوره استفاده کرد. در واقع مزیت گاناش این است که بسته به نیاز خود میتوانید غلظت آن را تنظیم نمایید.
- با استفاده از قیف و ماسوره، کیک فنجانی شکلاتی خود را تزیین و سرو کنید.
امیدواریم این کیک فنجانی شکلاتی خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
گردآوری: گروه آشپزی وب
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 150 گرم |
وانیل | 1/4 ق چایخوری |
آب جوش | 1 ق غذاخوری |
روغن مایع | 150 گرم |
پودرکاکائو | 3قاشق غذاخوری |
آرد | 250 گرم |
بیکینگ پودر | 2 ق مرباخوری |
شیر | نصف پیمانه |
طرز تهیه کیک فنجانی شکلاتی:
- برای تهیه کیک فنجانی شکلاتی ابتدا طبق معمول فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و بعد دست به کار شوید.
- سفیده را از زرده جدا کنید.
- سفیدهها را آنقدر بزنید تافرم بگیرد و اگر ظرف را برگرداندید، از ظرف بیرون نریزد.
- زرده ها را هم با شکر، وانیل و آب جوش آنقدر مخلوط کنید تا کرمرنگ شود. آب جوش را به این دلیل اضافه میکنیم که کیک نرمتر شود.
- حالا پودرکاکائو و روغن را باهم مخلوط کنید. از آنجا که کاکائو روغن دارد، به راحتی با روغن مخلوط میشود و نیازی به گرمکردن روغن نیست.
- حالا مخلوط پودر کاکائو و روغن را به زرده اضافه کرده و با همزن بزنید.
- شیر را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- حالا نوبت آرد و بیکینگپودر است؛ آنها را به مواد قبلی اضافه کنید.
- در پایان، سفیده زدهشده را به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی بههم بزنید تا پف آن نخوابد.
- مواد را در کاغذهای کپسولی مخصوص کاپ کیک ریخته و داخل فر قرار دهید.
- حدود نیم ساعت بعد، کیک فنجانی شکلاتی شما آماده است.
- برای اینکه بفهمید کاپ کیک پخته شده یانه، یک چنگال یا خلال دندان را داخل یکی از کاپ کیکها فرو کنید؛ اگر چیزی به نوک چنگال یا خلال دندان نچسبید، کیک پخته است.
شکلات مصرفی برای تهیه گاناش میتواند طعمهای مختلف و درصدهای متفاوت داشته باشد؛ شکلات معمولی، شکلات شیری و یا شکلات تلخ با درصدهای متفاوت میتوانند برای تهیه گاناش استفاده شوند. شما میتوانید از شکلات سفید نیز برای تهیه گاناش سفیدرنگ و برای تزیین کیکها استفاده کنید.
توجه کنید که برای تهیه گاناش از شکر استفاده نمیشود، بنابراین شیرینی شکلات تنها عامل شیرینکننده گاناش خواهد بود.
طرز تهیه گاناش شکلاتی:- برای تهیه گاناش شکلاتی، ابتدا 200 گرم شکلات را خرد کنید.
- 200 گرم خامه را داخل ظرف پیرکسی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گوشههای آن حباب دیده شود. دقت کنید که خامه نباید بجوشد.
- شکلاتهای خردشده را داخل خامه بریزید.
- با همزن دستی، شکلاتها را داخل خامه فرو کنید اما هم نزنید.
- حدود 5 دقیقه صبر کنید یا به اصطلاح استراحت دهید و بعد با همزن دستی، خامه و شکلات را مخلوط کنید.
- مواد را به قدری مخلوط کنید تا فرمی یکدست و براق حاصل شود.
- حالا مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود. میتوانید گاناش را داخل یخچال هم قرار دهید اما باید مرتب آن را هم بزنید.
- گاناش در مرحله اول که هنوز حالت روان دارد، می تواند برای پوشاندن سطح کیک استفاده شود و یا اینکه بعد از سردشدن و غلیظتر شدن از آن برای شکوفهزدن روی کیک با کمک قیف و ماسوره استفاده کرد. در واقع مزیت گاناش این است که بسته به نیاز خود میتوانید غلظت آن را تنظیم نمایید.
- با استفاده از قیف و ماسوره، کیک فنجانی شکلاتی خود را تزیین و سرو کنید.
امیدواریم این کیک فنجانی شکلاتی خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس مجلس دوازدهم انتخابات انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت ستاد انتخابات کشور رهبر انقلاب دولت سیزدهم
تهران هواشناسی قتل فضای مجازی شهرداری تهران زلزله سیل سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس آتش سوزی بارش باران
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان سایپا گاز بورس بانک مرکزی نمایشگاه نفت قیمت دلار ایران خودرو
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران رضا عطاران کیانوش عیاری تئاتر سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال
فناوری تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل افغانستان رفح اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار رئال مادرید باشگاه پرسپولیس سپاهان لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی همراه اول خورشید شفق قطبی دبی ایلان ماسک ناسا اپل گوگل عیسی زارع پور نوآوری
سرطان درمان و آموزش پزشکی تغذیه آلزایمر زیبایی فشار خون قهوه کاهش وزن بارداری توت فرنگی