شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

کتلت ترد ذرت


کتلت ترد ذرت

کره را در ماهیتابه گرم کنید. ذرت له شده، نمک و شیر را به آن اضافه کنید و بپزید تا شیر کاملا جذب ذرت شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مواد لازم:

ذرت آب پز و له شده: یک پیمانه

شیر: یک پیمانه

سیب زمینی آب پز و له شده: ۲عدد

پنیر رنده شده: ۲قاشق غذاخوری

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری

فلفل سبز خرد شده: ۲عدد

پودر فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری

پودر زیره: یک قاشق مرباخوری

نمک: به میزان کافی

گشنیز تازه خرد شده: ۲قاشق غذاخوری

آب: نصف پیمانه

خرده نان: نصف پیمانه

کره: یک قاشق غذاخوری

روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه:

کره را در ماهیتابه گرم کنید. ذرت له شده، نمک و شیر را به آن اضافه کنید و بپزید تا شیر کاملا جذب ذرت شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

سیب زمینی له شده، فلفل سیاه، فلفل سبز، پنیر، برگ گشنیز و پودر زیره را به آن اضافه کنید. مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم شود(می توانید مواد را چرخ کنید.) از این مواد ۱۲-۱۰ عدد کتلت مستطیل شکل درست کنید و به مدت ۱۵دقیقه در یخچال قرار دهید.

روغن را داغ کنید.

آرد، آرد ذرت و نمک را مخلوط کنید. خرده نان را روی سینی پخش کنید.

کتلت ها را یکی یکی ابتدا در مایه آرد و سپس در خرده نان بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

کتلت را با سس دلخواه سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید