جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
گوش فیل
شرح حال این غذا:
دستور تهیه: خمیر گوش فیل مانند خمیر باقلوا است با این تفاوت که بهجای یک قاشق سوپخوری روغن ۳ قاشق سوپخوری روغن آب کرده میزنیم بعد مایه را خمیر کرده لواش را نازک مثل لواش باقلوا باز میکنیم آردهای زیادی روی لواش را پاک میکنیم در صورتیکه بخواهیم گوش فیل پف بکند لواشها را دولا میکنیم و در غیر اینصورت لواشها را یک لا با دهانه استکان یا لیوان گرد گرد میبریم و در صورتیکه لواش را دولا کرده باشیم اول آنها را بطریق فوق میبریم و با دست کمی اطراف آنها را فشار میدهیم تا اطراف دو قطعه لواش بهم بچسبد و یک طرف دایره لواشها را با دست کمی جمع میکنیم به طوریکه چین خوردگی پیدا کند سپس روغن فراوانی داغ میکنیم بعد نانهای آماده شده را روغن در روغن میاندازیم و حرارت را ملایم میکنیم یک طرف نانها که کمی برشته شد آنرابر میگردانیم تا طرف دیگر نیز برشته شود بعد نانهای آماده شده را داخل صافی میچینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود، وقتی نانها کاملا سرد شدند دو طرف آنها را خاکه قندی که با کمی هل کوبیده مخلوط کردهایم میپاشیم ودر ظرف میچینیم کمی هم پسته چرخ کرده روی آن میدهیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر یسنا قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی شهاب حسینی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
کولر هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی