سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به سرطان
مصرف بیش از حد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهد. گوشت قرمز، موجب تغییرات سطح ترکیباتی در بدن و در نتیجه باعث تغییراتی در DNA می شود که این تغییرات احتمال خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. این احتمال در افرادی که روزانه دو وعده گوشت قرمز مصرف می کنند، سه برابر است. گوشت قرمز باعث افزایش میزان ترکیباتی به نام «ان _ نیتروسوکوم پوند» در روده می شود که این ترکیبات به DNA می چسبد و باعث ابتلا به سرطان می شود. تغییرات و آسیب دیدگی DNA در بدن با مصرف فیبر زیاد ترمیم می شود ولی چنانچه فیبر زیاد استفاده نشود، سرطان رشد پیدا می کند.
سرطان روده یکی از رایج ترین انواع سرطان در دنیا است که سالانه بیش از ۹۴۰ هزار نفر بدان مبتلا و حدود ۴۹۲ هزار نفر نیز در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست می دهند.رژیم های غذایی غنی از چربی، پروتئین های گیاهی، کربوهیدراتها و عدم ورزش و فعالیت از عوامل مهم خطرساز برای ابتلا به این سرطان است. ۵ درصد نیز عوامل موروثی در این بیماری دخیل هستند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست