چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سالاد برنج
مواد لازم
یک فنجان برنج پختهنشده
یک چهارم فنجان روغن زیتون
یک حبه سیر بزرگ
نمک و فلفل
یکچهارم فنجان جعفری
۵عدد موسیر
یک عدد هویج
یک عدد کدو
یک عدد فلفل دلمه قرمز
مقداری آب لیموترش
طرز تهیه
برنج را شسته و در آب جوش بریزید تا بپزد. سپس آن را آبکش کنید. برای خوشطعمتر شدن میتوانید برنج را در آب مرغ بپزید. آب لیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل، فلفل دلمه را خوب باهم مخلوط کنید این مخلوط را با نیمی از برنج دمکشیده مخلوط کنید.
سپس کدو را در کمی روغن با هویج خردشده بخوبی تفت دهید. این مواد را به برنج اضافه کرده و در این مرحله تمام مواد را با هم به آرامی و با نوک چنگال به گونهای که برنج له نشود مخلوط کنید. سیر له شده را با جعفری مخلوط کرده و همراه با موسیرهای ورقهای شده به برنج بیفزایید. اگر تمایل به خامخواری داشته باشید میتوان کدوها را خیلی ریز کرده و پس از یک دقیقه بخارپز شدن به مواد اضافه کرد.
همچنین میتوان از انواع فلفل دلمه رنگی در تهیه این غذا استفاده کرد.
هما رمضانی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست