دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

باقیمانده شلغم پخته


باقیمانده شلغم پخته

● آشپزی با باقی‌مانده غذاها
لفظ «باقیمانده غذا» به غذاهای پخته‌ای گفته می‌شود که پس از گذشت
دو ساعت و پس از صرف غذا باقی می‌مانند.
این غذاها پس از نگهداری در یخچال و فریزر قابل …

آشپزی با باقی‌مانده غذاها

لفظ «باقیمانده غذا» به غذاهای پخته‌ای گفته می‌شود که پس از گذشت

دو ساعت و پس از صرف غذا باقی می‌مانند.

این غذاها پس از نگهداری در یخچال و فریزر قابل مصرف هستند. اگرچه احتمال مسمومیت غذایی نیز با گذشت زمان افزایش پیدا می‌کند.

از این‌رو علاوه بر توجه به نحوه نگهداری از باقیمانده غذاها استفاده سریع از آنها نیز حائز اهمیت است. یکی از روش‌های استفاده از باقیمانده غذاها، به‌کار بردن آنها در تهیه غذاهای دیگر است.

در این بخش به شما آموزش داده می‌شود تا با استفاده از باقیمانده غذاها و با ایجاد کمی تغییر و افزودن برخی موادغذایی، غذاهای دیگری تهیه کرده و آنها را مورد استفاده قرار دهید.

باقیمانده شلغم پخته به آسانی گرم شده و مورد استفاده مجدد قرار می‌گیرد. اما در صورت تمایل به تهیه غذای جدید و کمی متفاوت، سوپ شلغم از آن تهیه می‌شود.

بدین منظور باید شلغم‌ها را کمی خرد کرده و همراه با گوشت و سبزیجات در آب شلغم یا آب مرغ و... طبخ کرد. مصرف این سوپ همراه نان گندم بسیار خوشمزه است.