یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پنکیک مرغ
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ،
۲۵۰ میلی لیتر آب،
۱۷۵ گرم آردسفید،
۲ قطعه فیله مرغ،
۱ عدد هویج متوسط خلال شده،
۱ عدد پیاز،
۱۵۰ گرم قارچ،
۱ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی و ادویه مخصوص مرغ،
نمک، فلفل و روغن به مقدار دلخواه.
طرز تهیه:
ابتدا پنکیک را آماده کرده تخم مرغ، آرد و آب را با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا گلوله های آن باز شود. سپس یک ماهی تابه کوچک انتخاب می کنیم، کف آن را چرب کرده، می گذاریم داغ شود. سپس یک قاشق از مواد را داخل ماهی تابه می ریزیم تا پنکیک بسته شود. نکته مهم آن است که روغن کف ماهی تابه کم و پنکیک نازک تهیه شود. برای آماده کردن مواد میانی پنکیک نیز ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده، هویج و فیله مرغ تکه شده را اضافه می کنیم و در آخر قارچ و سس گوجه و ادویه و نمک را اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد با شعله بالا مدتی سرخ شود. حال مواد را با قاشق داخل پنکیک ریخته و آنرا لوله کرده و در روغن سرخ می کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست