سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کمپوت گوجه‌سبز


کمپوت گوجه‌سبز

کمپوت گوجه‌سبز راه حلی است برای آن‌هایی که طرفداران میوه‌های‌ ترش هستند ولی به خاطر داشتن ناراحتی گوارشی از خوردن آن محروم‌اند.
این کمپوت – مانند هر کمپوت دیگری – به‌دلیل اضافه …

کمپوت گوجه‌سبز راه حلی است برای آن‌هایی که طرفداران میوه‌های‌ ترش هستند ولی به خاطر داشتن ناراحتی گوارشی از خوردن آن محروم‌اند.

این کمپوت – مانند هر کمپوت دیگری – به‌دلیل اضافه کردن شکر، طعم شیرینی دارد؛ البته شیرینی آن به حدی نیست که ترشی و طعم و مزه خاص گوجه‌سبز را تحت‌تاثیر قرار دهد. به هرحال برای شما غنیمت است.

مواد لازم:

- گوجه‌سبز، یک کیلوگرم

- شکر، ۲۵۰ گرم

- آب، ۵ پیمانه

طرز تهیه:

۱) ابتدا در یک قابلمه استیل یا لعابی شکر و آب ریخته و با قاشق آن‌قدر هم بزنید تا شکر به‌طور کامل در آب حل شود. سپس محلول حاصل را از داخل صافی ریزی عبور دهید.

۲) دوباره محلول را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت اجاق‌گاز قرار دهید تا جوش بیاید. در این فاصله، چوب گوجه‌ها را کنده و آنها را خوب بشویید؛ سپس هنگامی که محلول آب و شکر به جوش آمد، گوجه‌ها را به آن اضافه کنید.

۳) شعله اجاق‌گاز را کم کنید تا گوجه‌سبزها در محلول آب و شکر بپزند. سپس گاز را خاموش کرده و پس از سرد شدن میل کنید.

نکته یک) زمان جوشیدن گوجه‌ها در محلول نباید خیلی زیاد باشد زیرا گوجه‌ها له شده و هسته آنها جدا می‌شود.

نکته ۲) در صورتی که کمپوت را با طعم شیرین‌تر دوست دارید، مقدار شکر آن را کمی بیشتر کنید.