پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
مجله ویستا

۴ سـالاد عـجـیـب‌


۴ سـالاد عـجـیـب‌

۱) سالاد شمع یا کدوحلوایی
این نوع سالاد از دهه ۱۹۲۰ به بعد ابتدا در آمریکا و سپس در بسیاری از کشورهای اروپایی رواج یافت. برای تهیه سالاد کدوحلوایی، ابتدا باید داخل کدو را خالی …

۱) سالاد شمع یا کدوحلوایی

این نوع سالاد از دهه ۱۹۲۰ به بعد ابتدا در آمریکا و سپس در بسیاری از کشورهای اروپایی رواج یافت. برای تهیه سالاد کدوحلوایی، ابتدا باید داخل کدو را خالی کنید، سپس چند برگ کاهو کف آن بچینید، بعد به ترتیب برش‌هایی از آناناس، موز و گیلاس را داخل آن بگذارید و رویش را با یک لایه سس مایونز رقیق بپوشانید و در نهایت، سر کدوحلوایی را بگذارید و دور آن را با فلفل‌دلمه‌ای سبز، تزیین کنید. به این ترتیب، شما سالادی شبیه به یک شمع یا چراغ‌خواب خواهید داشت!

۲) سالاد گوشت خام

این سالاد بیشتر در کشورهای آسیای جنوب‌شرقی مانند کره، چین و ژاپن آماده و مصرف می‌شود. برای تهیه سالاد گوشت خام، مقداری سبزی‌های معطر را با جلبک دریایی و گوشت ماهی، میگو یا حتی گوساله خام ترکیب می‌کنند و با کمی آبلیمو، روغن زیتون و نمک به آن طعم می‌دهند.

۳) سالاد پیاز

سالاد پیاز، ترکیبی از هویج و خیار رنده شده به همراه گوجه‌‌فرنگی و زیتون‌های نگینی است که با کمی آبلیمو طعم‌دار شده‌اند و داخل پیازی که از قبل خالی شده است، قرار می‌گیرد!

۴) سالاد گِرد

این سالاد از تمام سبزی‌های گرد تهیه و به همراه سس مایونز رقیق شده با سرکه و روغن زیتون، تهیه می‌شود. برخی از ترکیبات سالاد گرد شامل نخود فرنگی، ذرت، زیتون درسته بدون هسته، گوجه‌فرنگی‌های ریز و قارچ‌های کوچک بدون پایه است!