یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
کرم وانیل
مواد لازم:
زرده تخممرغ: ۷ عدد
شیر: ۴۰۰ میلیلیتر
خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
پودر ژلاتین: ۴ قاشق سوپخوری
آب سرد: یک دوم لیوان
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱. ابتدا شکر، زردههای تخممرغ و وانیل را داخل قابلمهای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط میکنیم، سپس شیر را آرام آرام ریخته و بهم میزنیم و مواد را روی حرارت میگذاریم. ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام بهم میزنیم تا کرم به جوش آید.
۲. وقتی به نقطه جوش رسید، فورا از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم تا سرد شود. خامه را داخل کاسهای گود میریزیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی به هم میزنیم تا مواد صاف و یکدست شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب میکنیم و داخل کرم میریزیم.
۳. همیشه به این نکته دقت میکنیم که کرم و ژلاتین هیچکدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست