یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

کرم وانیل


کرم وانیل

ابتدا شکر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط می‌کنیم.

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: ۷ عدد

شیر: ۴۰۰ میلی‌لیتر

خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم

شکر: ۲۵۰ گرم

پودر ژلاتین: ۴ قاشق سوپ‌خوری

آب سرد: یک دوم لیوان

وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱. ابتدا شکر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط می‌کنیم، سپس شیر را آرام آرام ریخته و بهم می‌زنیم و مواد را روی حرارت می‌گذاریم. ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام بهم می‌زنیم تا کرم به جوش آید.

۲. وقتی به نقطه جوش رسید، فورا از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. خامه را داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی به هم می‌زنیم تا مواد صاف و یکدست شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم.

۳. همیشه به این نکته دقت می‌کنیم که کرم و ژلاتین هیچ‌کدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.