یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

کتلت کلم برگ


کتلت کلم برگ

کلم برگ، سیب زمینی، فلفل سبز، برگ کاری، برگ گشنیز و نمک را با هم مخلوط کنید. توپک هایی به اندازه متوسط از ماده تهیه شده آماده کنید و هر یک را در کف دست قرار دهید و کمی پهن کنید.

مواد لازم:

کلم برگ خرد شده: یک پیمانه

سیب زمینی آب پز و له شده: ۲ عدد

فلفل سبز خرد شده: ۲ عدد

برگ کاری: ۵ تا ۶ عدد

گشنیز تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

خرده نان: نصف پیمانه

روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی

آب: نصف پیمانه

طرز تهیه:

کلم برگ، سیب زمینی، فلفل سبز، برگ کاری، برگ گشنیز و نمک را با هم مخلوط کنید. توپک هایی به اندازه متوسط از ماده تهیه شده آماده کنید و هر یک را در کف دست قرار دهید و کمی پهن کنید.

آب و آرد را در کاسه جداگانه ای مخلوط کنید و کتلت ها را اول در آن و سپس در خرده نان بغلتانید.

کتلت ها را در روغن سرخ و داغ سرو کنید.