جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

ماکارانی‌ با قارچ و ژامبون‌ مرغ‌


ماکارانی‌ با قارچ و ژامبون‌ مرغ‌

ابتدا ماکارانی‌ها را در ظرفی‌ به‌ همراه‌ آب‌، روغن‌ مایع‌ و نمک‌ می‌ریزیم‌ تا کمی‌ بپزد.در این‌ حین‌ پیازها را خرد کرده‌ و روی‌ روغن‌ تفت‌ می‌دهیم‌ تا طلایی‌ شود، پس‌ از این‌...

بارها شده‌ که‌ با انواع‌ پیتزا ها برخورد کرده‌ باشیم‌;برای‌ مثال‌ پیتزای‌ مخلوط یا مخصوص‌، ژامبون‌، قارچ، گوشت‌ و...این‌ مسئله‌ در رابطه‌ با ماکارانی‌ها هم‌ صدق‌ می‌کند. به‌ طور معمول‌ ماکارانی‌ را با گوشت‌ چرخ‌ کرده‌ درست‌ می‌کنند، اما این‌ غذا می‌تواند انواع‌ دیگری‌ هم‌ داشته‌ باشد، که‌ ما برای‌ شما طرز تهیه‌ ماکارانی‌ با

قارچ و ژامبون‌ مرغ‌ را می‌نویسیم‌.

مواد لازم

ماکارانی‌: ۵۰۰ گرم‌

ژامبون‌ مرغ‌: ۳۰۰ گرم‌

قارچ‌: ۱۰۰ گرم‌

فلفل‌ دلمه‌ای‌: ۱ عدد

نخود فرنگی‌: ۱۰۰ گرم‌

پیاز متوسط: ۲ عدد

پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم‌

رب‌ گوجه‌ فرنگی‌: ۲ قاشق‌ سوپخوری‌

روغن‌ مایع‌: یک‌ سوم‌ پیمانه‌

نمک‌ و فلفل‌: به‌ مقدار لازم‌

طرز تهیه‌:

ابتدا ماکارانی‌ها را در ظرفی‌ به‌ همراه‌ آب‌، روغن‌ مایع‌ و نمک‌ می‌ریزیم‌ تا کمی‌ بپزد.در این‌ حین‌ پیازها را خرد کرده‌ و روی‌ روغن‌ تفت‌ می‌دهیم‌ تا طلایی‌ شود، پس‌ از این‌ کار فلفل‌ دلمه‌ای‌ خرد شده‌ را نیز به‌همراه‌ قارچ‌ به‌ آن‌ اضافه‌ می‌کنیم‌ تا تفت‌ بخورد.

هنگامی‌که‌ احساس‌ کردید مواد شما به‌ خوبی‌ تفت‌ خورده‌، به‌ آن‌ رب‌ گوجه‌ و ژامبون‌ مرغ‌ را، که‌ باید به‌ صورت‌ ریز شده‌ باشد، اضافه‌ کرده‌ و هم‌ می‌زنیم‌.تنها یک‌ دقیقه‌ مانده‌ به‌ برداشتن‌ مخلوط آماده‌ شده‌ از روی‌ حرارت‌، به‌ آن‌ پنیر پیتزا و نخود فرنگی‌ پخته‌ شده‌ را اضافه‌ می‌کنیم‌.بهتر است‌ مخلوط آماده‌ شده‌، یا به‌ عبارتی‌ مایع‌ ماکارانی‌، را به‌ صورت‌ جداگانه‌ با ماکارانی‌ پخته‌ شده‌، میل‌ کنیم‌، البته‌ می‌توان‌ مایع‌ آن‌ را با ماکارانی‌ دم‌ کشیده‌ هم‌ میل‌ کرد.