شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

برنج لیمو ترش


برنج لیمو ترش

● مواد لازم:
▪ برنج خام- ۲۰۰ گرم
▪ روغن زیتون- یک قاشق غذاخوری
▪ برگ بو- شش عدد
▪ چوب دارچین- دو عدد کوچک
▪ میخک- ۲ تا ۳ عدد *هل- ۴ عدد
▪ زیره سیاه- ۲ قاشق مرباخوری
▪ پودر زردچوبه- یک چهارم …

مواد لازم:

برنج خام- ۲۰۰ گرم

روغن زیتون- یک قاشق غذاخوری

برگ بو- شش عدد

چوب دارچین- دو عدد کوچک

میخک- ۲ تا ۳ عدد *هل- ۴ عدد

زیره سیاه- ۲ قاشق مرباخوری

پودر زردچوبه- یک چهارم قاشق مرباخوری

لیمو تازه- یک عدد درشت

آب- ۴۵۰ میلی لیتر

کمی نمک و جعفری برای تزئین.

طرز تهیه:

برنج خیس شده را آب کش کنید و کنار بگذارید.

روغن را در قابلمه نچسب گرم کنید و سپس برگ بو، دارچین، میخک، هل، زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید، سپس برنج را به مواد اضافه کنید.

آب لیمو ترش، نمک و آب را به برنج اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و آن را با دمکش بپوشانید و بگذارید بپزد.

برنج آماده را با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.