چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

بادامی شکلاتی


بادامی شکلاتی

● مواد لازم:
▪ آرد: ۲ پیمانه سر خالی
▪ نمک: ۸/۱ قاشق چایخوری
▪ آب گرم: ۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ ماست رقیق: ۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ پودر کاکائو: یک قاشق سوپ‌خوری
▪ تخم‌مرغ: ۲ عدد
▪ کره: یک‌دوم پیمانه
▪ …

مواد لازم:

آرد:

۲ پیمانه سر خالی

نمک:

۸/۱ قاشق چایخوری

آب گرم:

۲ قاشق سوپ‌خوری

ماست رقیق:

۲ قاشق سوپ‌خوری

پودر کاکائو:

یک قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ:

۲ عدد

کره:

یک‌دوم پیمانه

هل (آسیاب‌شده):

یک‌دوم پیمانه

وانیل شکری:

یک‌چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر:

یک قاشق چایخوری

جوش شیرین:

یک‌دوم قاشق چایخوری

خلال بادام:

یک‌دوم پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده، پودر شکر و کره را مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا لطیف شود.تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده، بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود. کاکائو را به آب اضافه کرده و به‌همراه ماست به مایه اضافه کنید، سپس آرد، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک و به‌تدریج به مایه اضافه کنید و در آخر بادام را به آن بیفزایید و همه را با هم مخلوط کنید.خمیر را در طبقه وسط فر به‌مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بگذارید بماند تا شیرینی‌ها بپزد، سپس سینی را از فر بیرون آورده و بعد از ۲ دقیقه، شیرینی‌ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شوند.