شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
بادامی شکلاتی
مواد لازم:
آرد:
۲ پیمانه سر خالی
نمک:
۸/۱ قاشق چایخوری
آب گرم:
۲ قاشق سوپخوری
ماست رقیق:
۲ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو:
یک قاشق سوپخوری
تخممرغ:
۲ عدد
کره:
یکدوم پیمانه
هل (آسیابشده):
یکدوم پیمانه
وانیل شکری:
یکچهارم قاشق چایخوری
بیکینگپودر:
یک قاشق چایخوری
جوش شیرین:
یکدوم قاشق چایخوری
خلال بادام:
یکدوم پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده، پودر شکر و کره را مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا لطیف شود.تخممرغ و وانیل را اضافه کرده، بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. کاکائو را به آب اضافه کرده و بههمراه ماست به مایه اضافه کنید، سپس آرد، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را با هم مخلوط و الک و بهتدریج به مایه اضافه کنید و در آخر بادام را به آن بیفزایید و همه را با هم مخلوط کنید.خمیر را در طبقه وسط فر بهمدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بگذارید بماند تا شیرینیها بپزد، سپس سینی را از فر بیرون آورده و بعد از ۲ دقیقه، شیرینیها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست