چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

توپک‌های پنیر و ذرت


توپک‌های پنیر و ذرت

● مواد لازم:
▪ ذرت آب پز شده: ۱۵۰گرم
▪ سیب زمینی آب پز شده: ۲۰۰گرم
▪ فلفل دلمه ای ریز خرد شده: ۱۰۰گرم
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی
▪ آرد ذرت: یک و نیم قاشق مرباخوری
▪ آرد: ۵ قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم:

ذرت آب پز شده:

۱۵۰گرم

سیب زمینی آب پز شده:

۲۰۰گرم

فلفل دلمه ای ریز خرد شده:

۱۰۰گرم

نمک و فلفل:

به میزان کافی

آرد ذرت:

یک و نیم قاشق مرباخوری

آرد:

۵ قاشق مرباخوری

خرده نان:

۶ قاشق غذاخوری

آرد نخود:

۲قاشق مرباخوری

روغن و آب:

به میزان کافی

پنیر رنده شده:

۲۰۰گرم

گشنیز خرد شده:

کمی

طرز تهیه:

پنیر، سیب زمینی، آرد نخود، ذرت و فلفل دلمه ای را باهم مخلوط کنید. نمک ، فلفل، گشنیز، نصف قاشق مرباخوری آرد ذرت و یک قاشق مرباخوری آرد را با هم مخلوط کنید و به شکل توپک های کوچک دربیاورید. در کاسه دیگری، ۴قاشق مرباخوری آرد و یک قاشق مرباخوری آرد ذرت را با کمی آب مخلوط کنید تا کمی غلیظ شود. توپک ها را ابتدا در این مواد و سپس در خرده نان بغلتانید و سرخ کنید.

توپک ها را داغ داغ با سس سرو کنید.