دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
آشنایی با خواص دمنوش به لیمو
خواص دمنوش به لیمو (طبیعت و خواص درمانی)
- دمنوش به لیمو خاصیت چربی سوزی دارد و باعث افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن میشود؛ از این رو نقش چشمگیری در کاهش وزن و لاغری دارد و باعث کاهش ریزهخوای میگردد.
- مصرف دمنوش به لیمو برای ورزشکاران بسیار مفید بوده، ترکیبات تشکیل دهنده این گیاه به گونهای است که بدون اینکه مانع رشد جسمانی، عضلانی شود با افزایش استقامت بدن، آسیب به ماهیچهها در طول تمرینات ورزشی را کاهش میدهد. همچنین دمنوش بهلیمو به تسکین درد مفاصل کمک شایانی کرد و به بازسازی سریعتر مفاصل آسیبدیده کمک مینماید.
- تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان از خواص دمنوش به لیمو است. برگهای این گیاه سرشار از مواد آنتی اکسیدان و ویتامینهای مفید و ضروی است.
- مصرف دمنوش به لیمو نقش موثری در کاهش استرس، اضطراب و رفع افسردگی داشته، به طور کلی به بهبود سلامت عمومی بدن کمک میکند.
- حفظ سلامت دستگاه گواش، تنظیم اشتها، کمک به هضم بهتر غذا، رفع مشکلات معده و درمان خانگی سوء هاضمه از دیگر خواص دمنوش به لیمو است.
- کاهش تب و افزایش تعرق بدن از دیگر فواید مصرف دمنوش به لیمو است.
- رفع گرفتگیهای دستگاه تنفسی و خاصیت خلط آوری از مهمترین خواص دمنوش به لیمو است. این دمنوش مناسب برای درمان خانگی سرماخوردگی و سرفه میباشد و مصرف آن در فصول سرد سال توصیه میشود.
- تسکین سر درد و میگرن از خواص دمنوش به لیمو است.
بیشتر بخوانید:
آشنایی با خواص به لیمو و عوارض آن
خواص برگ به لیمو و فواید مصرف آن
آشنایی با گیاه به لیمو + طرز تهیه دمنوش به لیمو
معرفی گیاه به لیمو
گیاه به لیمو یکی از گیاهان زینتی است که امروزه کاشت آن به ویژه در باغات رایج شده است و علاوه بر مصارف تزئینی، به عنوان یک دمنوش آرامبخش و نشاط آور و به منظور درمان بسیاری بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد.
برگهای این گیاه بخش دارویى را تشکیل مىدهند و بویى شبیه به بوى لیمو دارد. برگها را در اواخر تابستان جمعآورى مىکنند. پودر برگ گیاه به لیمو به رنگ سبز مات و داراى بوى معطر، طعم آن تند و کمى تلخ است.
طرز تهیه دمنوش به لیمو
برای تهیه چای یا دمنوش به لیمو، ۳ تا ۱۰ گرم (یک قاشق چایخوری) از برگ به لیمو را در نیم لیتر آب جوش دم کرده اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل به شیرین کردن این دمنوش، میتوانید از نبات یا عسل استفاده کنید.
مصرف دمنوش به لیمو بعد از غذا، برخلاف چای معمولی، اختلال در جذب آهن به وجود نمیآورد. بنابراین شما میتوانید به راحتی چای یا دمنوشِ به لیمو را در منزل تهیه کرده و از خواص بینظیرش بهرهمند شوید.
نکات احتیاطی در مورد مصرف دمنوش به لیمو
گیاه دارویی به لیمو از نگاه طب سنتی دارای طبیعت گرم و خشک است. بنابراین اگر طبعتان گرم و صفراوی مزاج هستید، در مصرف آن دقت بیشتری کرده و از زیادهروی اجتناب کنید. برگهای به لیمو در برخی افراد ایجاد حساسیت میکند و ممکن است تماس عصاره برگهای تازه آن با پوست باعث خارش شود.
توجه داشته باشید، علی رغم گسترده بودن خواص دمنوش به لیمو، مصرف این نوشیدنی برای بیماران دچار نارسایی کلیوی و همچنین در دوران بارداری و شیردهی با ضررهایی همراه بوده و بایستی با احتیاط مصرف شود.
اگر دارای مشکلات و سوزش سر دل، صفرا و کلیه هستید، باید قبل از استفاده از دمنوش به لیمو با پزشک متخصص مشورت نمایید.
گروه سلامت وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست