دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
فوندو ترشک
ترشک : ۵۰۰ گرم
کره : ۱۰۰ فنجان
خامه : ۱۰۰ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
ساقههای ترشک را جدا میکنیم و برگهای آن را بهدقت میشوییم و در ظرف متناسبی میریزیم و کمی نمک و فلفل و کره با آن مخلوط میکنیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی بههم میزنیم تا آب ترشک کاملاً کشیده و ترشک پخته شود، بعد آن را از روی آتش بر میداریم و با خامه مخلوط میکنیم و در ظرف میکشیم ( ترشک نوعی سبزی شبیه به اسفناج است با برگ و ساقه ظریفتر و کمی ترش مزه ) این فوندو را با نانهای چهارگوش سرخ کرده و سرو میکنیم.
مسعود پزشکیان ایران انتخابات انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
آلودگی هوا تهران کنکور هواشناسی قتل شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش پلیس راهور قوه قضاییه پلیس
بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو بورس بازار سرمایه واردات خودرو حقوق بازنشستگان دلار ایران خودرو
تلویزیون سینما عاشورا کربلا کتاب امام حسین (ع) سینمای ایران تئاتر رامبد جوان هنرمندان سریال
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی باتری
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه اسرائیل روسیه آمریکا انگلیس جو بایدن چین فرانسه حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
سرطان هوش مصنوعی سامسونگ ناسا فناوری
رژیم غذایی تب دانگ ویتامین طول عمر کاهش وزن آلزایمر پوکی استخوان سردرد تناسب اندام