جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
هندوانه و گوجه فرنگی پیشرفت سرطان پروستات را كاهش میدهد
مصرف میوههای زرد، نارنجی و قرمز رنگ از قبیل گوجه فرنگی، هندوانه و مركبات و نیز سبزیهایی از قبیل فلفل دلمهای قرمز، كدو حلوایی و اسفناج میتواند میزان پیشرفت سرطان پروستات را ۵۰ درصد كاهش دهد.
این مطالعات بر روی ۴۰۴ فرد چینی كه به دو گروه بیمار و سالم تقسیم میشدند صورت گرفت. پس از آن بین دو گروه با توجه به رژیم غذایی و نحوه زندگی آنها مقایسههایی صورت گرفت.
نتیجه پژوهشها نشان داد كه میزان پیشرفت بیماری در مردانی كه به طور منظم از میوهها و سبزیجات نامبرده استفاده میكردند تا ۵۰ درصد كاهش یافته است.
لیكوپن موجود در رنگدانههای قرمز در میوهها و سبزیجات آنتی اكسیدان قدرتمندی است كه در جلوگیری از آسیب مولكول وراثتی DNA در سلولها نقش مهمی دارد.
این آسیبها فاكتورهای اصلی در بروز و پیشرفت سرطانها هستند. این یافتهها در مجله بینالمللی سرطان منتشر شده است.
سرطان پروستات شایعترین نوع سرطان در میان مردان استرالیایی و دومین دلیل اصلی مرگ و میرهای ناشی از سرطان در میان مبتلایان به این بیماری است.
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره سیاست
هواشناسی شهرداری تهران تجاوز اربعین قتل گرما سلامت پلیس فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی حوادث
سهام عدالت دولت سیزدهم خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو مسکن قیمت سکه بازار خودرو حقوق بازنشستگان دلار تورم
ماه محرم محرم تلویزیون موسیقی ثبت نام اربعین سینما الناز شاکردوست کتاب سینمای ایران رسانه ملی تئاتر
دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ ماهواره
رژیم صهیونیستی غزه آمریکا فلسطین جنگ غزه جو بایدن روسیه دونالد ترامپ حزب الله لبنان چین فرانسه اوکراین
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند سپاهان کریستیانو رونالدو ترکیه لیگ برتر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل نمایشگاه الکامپ اپل اینستاگرام عیسی زارع پور ربات
خواب دیابت پارکینسون افسردگی قهوه سرطان فشار خون