چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
هندوانه و گوجه فرنگی پیشرفت سرطان پروستات را كاهش میدهد
مصرف میوههای زرد، نارنجی و قرمز رنگ از قبیل گوجه فرنگی، هندوانه و مركبات و نیز سبزیهایی از قبیل فلفل دلمهای قرمز، كدو حلوایی و اسفناج میتواند میزان پیشرفت سرطان پروستات را ۵۰ درصد كاهش دهد.
این مطالعات بر روی ۴۰۴ فرد چینی كه به دو گروه بیمار و سالم تقسیم میشدند صورت گرفت. پس از آن بین دو گروه با توجه به رژیم غذایی و نحوه زندگی آنها مقایسههایی صورت گرفت.
نتیجه پژوهشها نشان داد كه میزان پیشرفت بیماری در مردانی كه به طور منظم از میوهها و سبزیجات نامبرده استفاده میكردند تا ۵۰ درصد كاهش یافته است.
لیكوپن موجود در رنگدانههای قرمز در میوهها و سبزیجات آنتی اكسیدان قدرتمندی است كه در جلوگیری از آسیب مولكول وراثتی DNA در سلولها نقش مهمی دارد.
این آسیبها فاكتورهای اصلی در بروز و پیشرفت سرطانها هستند. این یافتهها در مجله بینالمللی سرطان منتشر شده است.
سرطان پروستات شایعترین نوع سرطان در میان مردان استرالیایی و دومین دلیل اصلی مرگ و میرهای ناشی از سرطان در میان مبتلایان به این بیماری است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست