پنجشنبه, ۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 23 May, 2024
مجله ویستا

سالاد پرتقال و نعنا


سالاد پرتقال و نعنا

● مواد لازم برای ۴نفر
▪ پرتقال: ۴ عدد
▪ خرما: ۱۲ عدد، بدون پوست و خرد شده
▪ نعنا: یک بوته کوچک شسته و ساطوری شده (مقداری برگ درسته را برای تزئین سالاد نگه دارید)
▪ شربت گل سرخ یا گلاب: …

مواد لازم برای ۴نفر

پرتقال:

۴ عدد

خرما:

۱۲ عدد، بدون پوست و خرد شده

نعنا:

یک بوته کوچک شسته و ساطوری شده (مقداری برگ درسته را برای تزئین سالاد نگه دارید)

شربت گل سرخ یا گلاب:

یک قاشق چایخوری

روش تهیه :

ابتدا پرتقال‌ها را پوست گرفته، تکه تکه کرده و پوست سفید روی هر تکه را جدا کنید. حالا پرتقال‌ها را در کاسه‌ای بریزید و خرماها را که با برش‌های طولی خرد کرده‌اید، به آن اضافه کنید. نعنا‌های ساطوری شده و شربت گل سرخ را هم می‌توانید در همین ظرف بریزید و خیلی آرام محتویات داخل کاسه را هم بزنید. حالا سالاد را بین ۴ ظرف کوچک‌تر تقسیم کرده و روی آن را با برگ‌های درسته نعنا تزئین کنید.

این سالاد را می‌توانید همراه با مقداری ماست و پنکیک، به‌عنوان صبحانه میل کنید یا با اضافه کردن مقداری بستنی وانیلی، آن را مثل پودینگ سرو کنید.

نکته: این غذا، سرشار از ویتامین C بوده و ۲واحد از ۵ واحد ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. ضمنا این سالاد کم‌چرب و فوق سالم است و نیازی به طبخ ندارد.