یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
سالاد پرتقال و نعنا
مواد لازم برای ۴نفر
پرتقال:
۴ عدد
خرما:
۱۲ عدد، بدون پوست و خرد شده
نعنا:
یک بوته کوچک شسته و ساطوری شده (مقداری برگ درسته را برای تزئین سالاد نگه دارید)
شربت گل سرخ یا گلاب:
یک قاشق چایخوری
روش تهیه :
ابتدا پرتقالها را پوست گرفته، تکه تکه کرده و پوست سفید روی هر تکه را جدا کنید. حالا پرتقالها را در کاسهای بریزید و خرماها را که با برشهای طولی خرد کردهاید، به آن اضافه کنید. نعناهای ساطوری شده و شربت گل سرخ را هم میتوانید در همین ظرف بریزید و خیلی آرام محتویات داخل کاسه را هم بزنید. حالا سالاد را بین ۴ ظرف کوچکتر تقسیم کرده و روی آن را با برگهای درسته نعنا تزئین کنید.
این سالاد را میتوانید همراه با مقداری ماست و پنکیک، بهعنوان صبحانه میل کنید یا با اضافه کردن مقداری بستنی وانیلی، آن را مثل پودینگ سرو کنید.
نکته: این غذا، سرشار از ویتامین C بوده و ۲واحد از ۵ واحد ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین میکند. ضمنا این سالاد کمچرب و فوق سالم است و نیازی به طبخ ندارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست